A-ROSA Brava

-6%

Voorzien van alle gemakken de meest prachtige rivieren bezoeken

Kreuzfahrten mit der A-ROSA BRAVA

Bij een cruise met de A-ROSA BRAVA kunt u kiezen uit drie verschillende huttypen. Natuurlijk beschikken alle hutten over prachtig uitzicht op het water, maar er zijn een paar kleine verschillen. Zo kunt verblijven in een buitenhut met een normaal raam, met twee ramen of met een Frans balkon. Alle hutten zijn elegant ingericht en bieden hoog comfort.

De rest van het schip is ook sfeervol ingericht en er zijn diverse entertainmentmogelijkheden om uw verblijf aan boord van de A-ROSA BRAVA onvergetelijk te maken. Zo kunt u heerlijk relaxen in de lounges of lekkere dranken drinken in de bar. ’s Avonds wordt er een fantastisch entertainmentprogramma voor u georganiseerd zodat u zich niet hoeft te vervelen.

Ook kunt u aan boord van de A-ROSA BRAVA lekker in beweging blijven. Zo kunt u meedoen aan sportieve activiteiten of gebruik maken van het fitnessapparatuur. Ook kunt u uw golfvaardigheden verbeteren op de Putting Green. Na al deze inspanning is het heerlijk om tot rust te komen in de spa aan boord. Hier is tevens een solarium en een whirlpool te vinden om lekker te relaxen.

Daten & Fakten

 • Schiffslänge
  135 m
 • Passagiere
  202
 • Anzahl der Decks
  4
 • Baujahr
  2011

A-ROSA BRAVA Angebote

Unsere Empfehlung
Alle Angebote anzeigen

Schiffsbeschreibung

Decks und Kabinen

A-ROSA BRAVA Deckplan


Bitte wählen Sie ein Deck 


A-ROSA BRAVA Kabinen


Außenkabine
Balkonkabine
Kabinenkategorie wählen 
Maximale Belegung : 2
Ausstattung:

  A-ROSA BRAVA Kabinen


  Kabinenkategorie wählen 

  Außenkabine

  Balkonkabine

  Schiffsinformationen

  Hutten

  De A-Rosa Brava is een van de nieuwste schepen bij de vloot. Beleef de mooiste dagen van het jaar in een Feel-Good sfeer. U verblijft in goed uitgeruste hutten, waar u zich meteen welkom zal voelen.

  Eten & drinken

  Laat uzelf culinair verwennen. Ontdek het rijkgevuld buffet aan boord, dewelke met regionale gerechten gevuld is en met specialiteiten bereid worden. Een bezonder culinair hoogtepunt zijn de Live-Cooking events, waar de koks voor uw ogen de gerechten klaarmaken.

  Entertainment

  Fijn entertainment met dansavonden of een wijnavond in de gepaste sfeer. De A-Rosa Brava heeft veel te bieden, een aangepast programma staat steeds garant voor plezier tijdens de cruise.

  Activiteiten

  Aan boord bestaat de mogelijkheid om zich sportief te onderhouden. Naast het zwembad is er een eigen fitnessruimte aan boord, een Putting Green veld en een Shuffleboard beschikbaar. Ook bij de talrijke landexcursies kunt u genieten van een wandeling of een fietstocht door de streek. In de Spa kunt u zich laten verwennen met het uitgebreide aanbod aan Wellness en Beauty. Ook de glazen sauna staat steeds ter beschikking om uitgeprobeerd te worden.

  Dresscode

  Kleed u aan boord van de A-Rosa Stella zoals uzelf wilt, een goed gevoel aan boord komt bij ons op de eerste plaats. Denk wel aan warme avondkleding voor de gezellige avonden bovendeks, weerbestendige kleding en stevige schoenen voor excursies aan land..

  Schip gegevens

  • Inbedrijfstelling: 2011
  • Lengte: 135 m
  • Tonnage: 3524 ton
  • Snelheid: 22 Km/h
  • Aantal dekken: 4
  • Passagiers: 202
  • Taal aan boord: Duits
  • Valuta aan boord: Euro
  • Internet aan boord: Er is de mogelijkheid om draadloos internet in het schip te gebruiken, hiervoor dient u zich te informeren bij de receptie.