Dreamlines logo

A-ROSA BRAVA

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruise
A-ROSA Brava

Voorzien van alle gemakken de meest prachtige rivieren bezoeken

Cruises met A-ROSA BRAVA

Bij een cruise met de A-ROSA BRAVA kunt u kiezen uit drie verschillende huttypen. Natuurlijk beschikken alle hutten over prachtig uitzicht op het water, maar er zijn een paar kleine verschillen. Zo kunt verblijven in een buitenhut met een normaal raam, met twee ramen of met een Frans balkon. Alle hutten zijn elegant ingericht en bieden hoog comfort.

De rest van het schip is ook sfeervol ingericht en er zijn diverse entertainmentmogelijkheden om uw verblijf aan boord van de BRAVA van A-ROSA onvergetelijk te maken. Zo kunt u heerlijk relaxen in de lounges of lekkere dranken drinken in de bar. ’s Avonds wordt er een fantastisch entertainmentprogramma voor u georganiseerd zodat u zich niet hoeft te vervelen.

Ook kunt u aan boord van de A-ROSA BRAVA lekker in beweging blijven. Zo kunt u meedoen aan sportieve activiteiten of gebruik maken van het fitnessapparatuur. Ook kunt u uw golfvaardigheden verbeteren op de Putting Green. Na al deze inspanning is het heerlijk om tot rust te komen in de spa aan boord. Hier is tevens een solarium en een whirlpool te vinden om lekker te relaxen.

Toon alle aanbiedingen
A-ROSA BRAVA - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - A-ROSA BRAVA

 • Scheepslengte
  135 m
 • Passagiers
  202
 • Aantal dekken
  4
 • Bouwjaar
  2011

Dekken en hutten - A-ROSA BRAVA

CardBackground

Buitenhut

max. 214,5 m²
Toon meer
CardBackground

Balkonhut

max. 214,5 m²
Toon meer

Selecteer een dek:

Zonnedek
deck plan