Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

A-ROSA VIVA

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
A-ROSA Viva

Even lekker ontspannen is geen enkel probleem op de A-ROSA Viva

Cruises met A-ROSA VIVA

Cruise over de Europese rivieren met de A-ROSA VIVA! U kunt verblijven in een van de vele elegant ingerichte hutten met hoog comfort. Zo kunt u na uw avonturen aan wal weer helemaal tot rust komen voor de volgende dag. Kies voor een buitenhut of geef uzelf wat extra ruimte en verblijf in een heerlijke balkonhut!

Tijdens de cruise aan boord van het schip van A-ROSA zijn er vele mogelijkheden om uw dag in te vullen. Maak gebruik van de fitnessaparaten om ook tijdens uw vakantie lekker in beweging te blijven. Ook kunt u uw golfvaardigheden verbeteren door middel van de Putting Green aan boord of kunt u zich wagen aan het Shuffleboard. Wilt u lekker verwend worden tijdens uw cruise? Laat u dan in de watten leggen in de spa. Hier zijn diverse schoonheidsbehandelingen beschikbaar en kunt u gebruik maken van de bubbelbaden en massagedouches.

Als u aan wal gaat bij de bestemming, kunt u fietsen huren om de bestemming optimaal te kunnen verkennen. In de avonden kunt u uw vermaak zoeken in de bar, lounge of een dansje wagen op de dansvloer om medepassagiers te ontmoeten.

Toon alle aanbiedingen
A-ROSA VIVA - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - A-ROSA VIVA

 • Scheepslengte
  135 m
 • Passagiers
  204
 • Aantal dekken
  4
 • Bouwjaar
  2010

Dekken en hutten - A-ROSA VIVA

CardBackground

Buitenhut

max. 3
CardBackground

Balkonhut

max. 2

Selecteer een dek:

Zonnedek
deck plan