Cruises met Celebrity Apex

Celebrity Cruises verwelkomt u op het nieuwe schip de Celebrity Apex! Ontdek de Magic Carpet en zweef over de zee of drink even een heerlijk kopje koffie in de Rooftop Garden! De Apex zal uw cruise ervaring naar een hoger niveau tillen!

Feiten & cijfers

  Celebrity Apex Aanbiedingen

  Er zijn momenteel geen aanbiedingen voor dit schip

  Scheepsinformatie

  Dekken en hutten

  Celebrity Apex Dekplan


  Selecteer een dek 


  Celebrity Apex Hutten


  Binnenhut
  Buitenhut
  Balkonhut
  Suite
  Selecteer een hut 
  Bezetting : 2
  Voorzieningen:

   Celebrity Apex Hutten


   Selecteer een hut 

   Binnenhut

   Buitenhut

   Balkonhut

   Suite Cabin

   Beschrijving

   Hutten

   De Celebrity Apex heeft modern ingerichte binnen- en buitenhutten, balkons en suites die aan alle wensen en behoeften van de passagiers voldoen. Nieuw bij de Edge-klasse waar de Apex toe behoort, zijn de Veranda-hutten, waarin zich twee grote schuiframen bevinden. Deze ramen maken het mogelijk om de binnenruimtes en het grote balkon met elkaar te verbinden, waardoor er groter oppervlak en een adembenemend uitzicht op de zee ontstaat. Daarnaast hebben de gasten die in een van de Suites zullen verblijven, gratis toegang tot het privégedeelte 'Retreat' genaamd.

   Eten en drinken

   De Celebrity Apex heeft een scala aan verschillende eetgelegenheden. In de verschillende restaurants kunt u heerlijk genieten in een ontspannen sfeer van de lekkerste gerechten bereid door de beste chefs. Wanneer u een ware ervaring wilt beleven tijdens de maaltijd kunt een bezoekje brengen aan de magische rooftop garden. Nog exclusiever wordt het wanneer u zich mee laat nemen door de Magic Carpet. Deze beweegbare brug die over de zee zweeft wordt in de avonduren omgetoverd tot een restaurant.

   Entertainment en activiteiten

   Een waar hoogtepunt aan boord van de Celebritx Apex is de Magic Carpet, een beweegbare brug ter grootte van een tennisbaan die op en neer beweegt van dek 2 naar dek 16. Op het magische tapijt kunt u niet alleen genieten van het prachtige uitzicht, gaande de dag veranderd de brug namelijk van functie. Zo kunt u van een heerlijke maaltijd genieten wanneer het restaurant geopend is, een drankje doen in de bar of een dansje wagen wanneer de brug omgetoverd is tot openluchtdisco.

   Schip gegevens

   • Inbedrijfstelling: 2020
   • Lengte: 306 m
   • Breedte: 39 m
   • Bemanning: 1.320
   • Snelheid: 21,8 knopen
   • Aantal dekken: 15
   • Passagiers: 2918
   • Taal aan boord: Engels
   • Valuta aan boord: Amerikaanse Dollar