Quantum of the Seas®

Maak een onvergetelijke reis met de Quantum of the Seas® van Royal Caribbean

Cruises met Quantum of the Seas®

Dit schip van Royal Caribbean vaart naar China, Japan en Zuid-Korea. De Quantum of the Seas® behoort tot de Quantum Klasse. De zusterschepen zijn Anthem of the Seas® en Ovation of the Seas®. Geniet met het hele gezin van een heerlijke vakantie naar de Oosterse keuken.

Als u graag aan uw conditie werkt is de Sea Plex een perfecte plek voor u. Dit indoor sportcentrum is de grootste op zee. Voor een echte adrenalinekick is er een skydiving simulator aanwezig op het schip. Echt een aanrader om een keer te proberen!

In het hoofdrestaurant kunt u elke ochtend, middag en avond genieten van heerlijke gerechten. Elke avond is er een nieuwe dagkaart, zodat u altijd nieuwe dingen kunt proberen.

In de avond hoeft u zich nooit te vervelen. In het prachtige theater worden er Broadway voorstellingen gehouden, zoals Mama Mia en Sonic Odissey. Na genoten te hebben van één van deze prachtige voorstelling kunt u in de Music Hall naar prachtige livemuziek luisteren. Hier kunt u uw dansschoenen aantrekken en de hele avond lekker dansen met uw partner om samen een onvergetelijke avond te hebben.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  348 m
 • Passagiers
  4100
 • Aantal dekken
  16

Quantum of the Seas® Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Quantum of the Seas® Dekplan


Selecteer een dek 


Quantum of the Seas® Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 6,7,8,9,10,11,12,13
Bezetting : 4
Voorzieningen:
 • Badkamer
 • TV, radio en telefoon
 • Föhn
 • Minibar
Hut oppervlakte : 15 m²

Quantum of the Seas® Hutten


Selecteer een hut 

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

Suite Cabin

Beschrijving

Hutten

De Quantum of the Seas® is een van de meest recente schepen van Royal Caribbean en tevens een van de meest moderne en innovatieve schepen van deze tijd. De selectie van hutten is groot. U hebt de keuze tussen binnenhutten, buitenhutten, balkonhutten, familiehutten, studio's en junior of loft suites. Zelfs in de binnenhutten kunt u dankzij de nieuwste technologie alsnog genieten van het passerende landschap door middel van een virtuele weergave. Als u reist met het gezin, zijn de familie hutten waarschijnlijk het meest geschikt voor u.

Eten en drinken

Wat betreft de gastronomische mogelijkheden heeft de Quantum of the Seas® een grote sprong voorwaarts gemaakt. Ook biedt het flexibele eetgelegenheden evenals extra specialiteitenrestaurants.

Entertainment

De Quantum of the Seas® biedt eersteklas entertainment, dus er is geen ruimte voor verveling. Hier volgt de ene attracties na de andere. De Polar Star, een zwevende glazen capsule, biedt tot 90 meter boven de zeespiegel een 360° uitzicht over de omgeving. Een even intrigerend vooruitzicht wacht op u in het Two70°℠, een amfitheater met 270° uitzicht op zee. Gedurende de dag is het de perfecte locatie om door de glazen vloer de passerende landschappen te bewonderen. In de avonden bevinden zich hier shows, lichtspektakels en entertainment programma’s. Ook kunt u genieten van een drankje in de Ice Bar. De SeaPlex℠ is een zeer flexibele plek en is het grootste overdekte actieve zone op zee. Hier hebt u de mogelijkheid om te genieten van botsauto's, rolschaatsen, sport, dans en nog veel meer. Voor entertainment in de avond zorgen de spectaculaire voorstellingen in de Music Hall. Ripcord van iFly is een ander hoogtepunt op de Quantum of the Seas®. Dit is een parachutesprong simulator en geeft u puur genot in een veilige omgeving. Voel de wind in de haren en ervaar het gevoel van het vliegen als een vogel.

Activiteiten

Afgezien van de vele entertainment-programma’s op de Quantum of the Seas®, biedt het ook een uitstekend spa- en wellnesscentrum waar u kunt ontspannen en tot rust komen. De bijzondere sportschool laat de hartslag van de fysiek actieve passagiers harder slaan. Ook kunt u uw tijd doorbrengen in de winkels aan boord, bij de kapper of in het zwembad.

Dress Code

Tijdens de cruise kunt u overdag sportieve en casual kleding dragen. Voor de avondprogramma’s kunt u casual kleding dragen, maar ook wordt er geadviseerd om elegante en feestelijke kleding mee te nemen, afhankelijk van de activiteiten. Voor excursies aan wal worden comfortabele schoenen aanbevolen.

Schip gegevens

 • Inbedrijfstelling: 2014
 • Lengte: 348 m
 • Tonnage: 158000 BRT
 • Aantal dekken: 16
 • Passagiers: 4100
 • Taal aan boord: Engels
 • Valuta aan boord: USD
 • Internet aan boord: Internetcafe, tegen betaling

Quantum of the Seas®

De Quantum of the Seas® is een van de schepen van de rederij Royal Caribbean International. Royal Caribbean International staat bekend om haar oceaancruises. Het indrukwekkende schip met een lengte van 348 meter is in bedrijf gesteld in het jaar 2014. De Quantum of the Seas® kan maar liefst 4.100 passagiers meenemen en heeft daarnaast ongeveer 1.500 bemanningsleden aan boord.

Eersteklas entertainment aan boord van de Quantum of the Seas®

De Quantum of the Seas® is een klasse apart wanneer het aankomt op entertainment en activiteiten. De Quantom of the Seas® heeft namelijk een RipCord by iFly. Dit is een sky-dive simulator. Dit is het eerste schip waar men de sky-dive ervaring op zee mee kan maken. Daarnaast heeft de Quantum of the Seas® een North Star. Dit is een lange arm waar passagiers vanuit een bol die over het schip hangt de prachtige oceaan in een adembenemende 360 graden kunnen bekijken.

Dynamisch dineren met de Quantum of the Seas®

Dynamisch dineren geeft een nieuwe kijk op dineren op zee. Aan boord van de Quantum of the Seas® betekent het dat er nog veel meer culinaire gerechten beschikbaar zijn. Het is mogelijk om de hele dag door iets te eten, omdat er geen speciale tijden zijn. De Quantum of the Seas® beschikt over een stel magnifieke chef-koks die de lekkerste regionale en internationale gerechten kunnen bereiden. Daarnaast is het mogelijk om te zien hoe deze chef-koks de heerlijke gerechten bereiden omdat de keukens aan boord van de Quantum of the Seas® allemaal open zijn.

Rust en relaxen

Het is mogelijk om op dit prachtige schip te genieten van rust en diverse wellness-behandelingen, dit kan in de Vitality Spa van de Quantum of the Seas®. Daarnaast is het ook mogelijk, voor de sportieve passagiers, om te sporten in de state-of-the-art fitness center. Verder is er nog een 100 vierkante meter outdoor, zwembad met een filmscherm.

Beleef de parels van China en Japan met de Quantum of the Seas®

Royal Caribbean International is jaarlijks verantwoordelijk voor honderden prachtige cruises met fenomenale bestemmingen. De Quantum of the Seas® is verantwoordelijk voor een groot deel van deze cruises. De Quantum of the Seas® vaart langs en door de Parels van Azië, het is ook mogelijk om de wonderen van Zuid-Korea te ontdekken of te cruisen door Azië.