Enchantment of the Seas

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
Enchantment of the Seas

Vaar met de prachtige Royal Caribbean schepen naar de mooiste plekken

Cruises met Enchantment of the Seas

Er is enorm veel te doen op de Enchantment of the Seas. Bungee trampolines om op te springen, een klimmuur en een interactief Splash Deck. Aan boord van het schip zijn maar liefst negen geweldige zwembaden aanwezig. Verder heeft de Enchantment of the Seas een ‘Adults-only’ Solarium zwembad.

Over het hele schip zijn acht bars en lounges aanwezig waar heerlijke cocktails te bestellen zijn, zoals de verrukkelijke Margarita’s en Martini’s. Op het schip zijn er Broadway-stijl shows en salsa lessen te volgen bij de Boleros Latin-themed lounge. Voor kleinste kinderen heeft de Enchantment of the Seas speciale programma’s opgezet zodat zij zich ook kunnen vermaken aan boord. Aan boord zijn er ook uitgebreide ‘Teen-only areas’ waar de jongeren rustig kunnen relaxen.

Een van de meest bezochte activiteiten aan boord zijn de familie vriendelijke activiteiten waar de families zich met elkaar kunnen vermaken met de verschillende spellen. Natuurlijk is er voor de liefhebbers een shopping area en een casino, waar genoeg te beleven is!

Toon alle aanbiedingen
Enchantment of the Seas - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Aanvraag verzenden

Feiten & cijfers - Enchantment of the Seas

 • Scheepslengte
  302 m
 • Passagiers
  2730
 • Aantal dekken
  12
 • Bouwjaar
  1997

Dekken en hutten - Enchantment of the Seas

CardBackground

Binnenhut

max. 413 m²

Badkamer met douche, Föhn, TV, Radio, Telefoon

Toon meer
CardBackground

Buitenhut

max. 856 m²

Zithoek met bank, Kluis, Badkamer met douche, Kledingkast, Föhn, TV, Radio, Telefoon

Toon meer
CardBackground

Balkonhut

max. 522 m²

Zithoek met bank, Kluis, Badkamer met douche, Kaptafel, Badkamer, Kluis, TV, radio & telefoon, TV, Kast, Telefoon, Föhn, Kluis, Douche, Haardroger

Toon meer
CardBackground

Suite

max. 543 m²

Zithoek, Kaptafel, Badkamer, Badjas, Douchebad, TV, Kast, Telefoon, Kluis, Haardroger

Toon meer

Selecteer een dek:

deck plan

Tips voor Enchantment of the Seas cruises

De Enchantment of the Seas

De Enchantment of the Seas is een cruiseschip van Royal Caribbean International. De Enchantment of the Seas behoort in de Vision Klasse samen met de andere schepen van Royal Caribbean: De Legend, Grandeur, Rhapsody en de Vision of the Seas®. Het is een 264 meter lang schip en het kan 2.435 passagiers vervoeren. Op het schip zijn 765 geweldige bemanningsleden die dag en nacht voor u klaar staan! Comfort en gezelligheid staat voorop bij de cruise schepen van Royal Caribbean Internationaal en dit staat daarom ook voorop op de Enchantment of the Seas.

Culinaire gerechten en live shows

In de ochtend en middag zijn er sandwiches en salades te verkrijgen bij de Complimentary Cafes. De hoofdrestaurants zijn de gehele dag geopend. Ontbijt, lunch en diner is hier een optie. In de hoofdrestaurants zijn de lekkerste culinaire gerechten beschikbaar, bereidt door de beste chef-koks. Over het hele schip verspreid zijn er after-diner bars waar de lekkerste Ben & Jerry ijsjes geserveerd worden.

Met de Enchantment of the Seas naar de prachtige Bahama’s

Royal Caribbean International organiseert jaarlijks honderden cruises. De Enchantment of the Seas cruiset naar de meest tropische en warme gebieden ter wereld. De Enchantment of the Sea vaart bijvoorbeeld naar de Bahama’s. Ervaar de ultieme ontspanning zelf en kies uw droomstemming uit!

toon minder