Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Minicruises

Ontdek nu uw passie voor cruisen tijdens een minicruise!

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoeken terugzetten
hut
Reisduur
nachten
nachten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
3-5 nachten
Zoeken terugzetten

Caribbean vanaf Port Canaveral met de Norwegian Jade

Norwegian Cruise Line

Caribbean vanaf Port Canaveral met de Norwegian Jade

4 nachten

Van Port Canaveral tot Port Canaveral

Norwegian Jade

22-08-2024 - 26-08-2024

Cruise

volpension

Binnenhut

v.a. 768 € p.p.

808 €

Buitenhut

v.a. 859 € p.p.

934 €

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Minicruise

Een minicruise van Dreamlines is de perfecte manier om voor een paar dagen het stressvolle dagelijkse leven te ontsnappen. Korte cruises op de Baltische Zee, de Noordzee of op de Middellandse Zee worden steeds populairder en bieden voor de meeste mensen een goede bron van ontspanning aan. Veel mensen die om professionele redenen geen lange vakanties kunnen opnemen of mensen die gewoon een keer een cruise willen proberen, kiezen vaak voor een minicruise. Het is de perfecte manier om cruisen te ontdekken en om toch even van een welverdiende vakantie te genieten. De combinatie van het entertainment aan boord en de mogelijkheden van de landexcursies bieden een spannende balans tegenover het dagelijkse leven.

In een korte tijd de mooiste steden bezoeken
Een minicruise is een goede manier om een herinnering te creëren die voor altijd bij u zal blijven. Of u nu altijd al heeft gedroomd van een oceaancruise of van een korte riviercruise, alles is mogelijk, want Dreamlines heeft het beste aanbod minicruises. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos: van trips naar Oslo, St. Petersburg, de Britse Eilanden en natuurlijk ook trips over de Middellandse Zee! U hoeft natuurlijk niet hier in Nederland aan boord van een cruiseschip te stappen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een minicruise aan uw al geboekte vakantie vast te plakken. Wanneer u bijvoorbeeld in de zomer naar Barcelona vliegt, kunt u van daaruit terug naar Amsterdam cruisen.


Onbezorgd genieten tijdens uw minicruise

Cruises staan vooral bekend om de volledigheid van hun service. Zodra u de cruise heeft geboekt, is het alleen nog maar genieten omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over de rest van uw trip. Alles wordt namelijk geregeld, zo ook bij een minicruise. Het woord mini slaat dus niet op de service van uw trip, maar alleen op het aantal dagen dat u aan boord bent van een schip! Laat u dus volledig in de watten leggen, geniet en ontspan tijdens uw komende minicruise.