Celebrity Edge

Celebrity Edge

-25%

Stap aan boord van het nieuwe en innovatieve schip: de Celebrity Edge

Cruises met Celebrity Edge

Celebrity Cruises, de rederij de bekend staat om de moderne luxe cruises. De Celebrity Edge is een revolutionair nieuw schip dat klaar staat om de manier waarop je de wereld ervaart te veranderen. De Celebrity Edge is het eerste nieuwe schip in de Edge Class die zijn ontworpen om de toekomst achter zich te laten.

Het schip is gedecoreerd door Kelly Hopen, een beroemde interieur designer. Zij heeft de hutten een modern tintje gegeven. Er zijn vier soorten hutten: binnen-, buiten- en balkonhutten of suites. De duurdere suites hebben een eigen bubbelbad en bedlinnen van Kashmir. Tevens heeft Celebrity Cruises, voor mensen die een suite boeken, ook nog de exclusieve zonnedek “the Retreat” op dek 16 waar u heerlijk kunt ontspannen.

Het absolute hoogtepunt van het schip is het zogenaamde “Magic Carpet”, dit is een platform dat zich aanpast aan het dek waar het zich op bevind.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  306 m
 • Passagiers
  2918
 • Aantal dekken
  15
 • Bouwjaar
  2018

Celebrity Edge Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Celebrity Edge Dekplan


Selecteer een dek 
Celebrity Edge Dek 16

Celebrity Edge Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 10, 11, 12, 9
Bezetting : 4
Voorzieningen:
 • Geniet van een innovatieve hut
Minimale hut oppervlakte : 19 m²

Celebrity Edge Hutten


Selecteer een hut 

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

Suite Cabin

Beschrijving

Hutten

De Celebrity Edge is het schip dat de toekomst achter zich laat. Voor uw verblijf aan boord kunt u kiezen uit één van de uitnodigende hutten met een exclusief en innovatief design. Kies voor een moderne binnenhut, buitenhut, balkonhut of één van de luxe suites om u tijdens uw verblijf lekker in terug te kunnen trekken. ‘The Retreat’ is een uiterst luxe hut met een privézwembad, lounge en butler. Ook heeft u toegang tot het exclusieve suite class restaurant. In de Iconic Suite geniet u van de luxe van twee slaapkamers, twee badkamers, een eet- en woonkamer en een balkon met 270° uitzicht.

Eten en drinken

In de specialiteiten aan boord wordt net zo veel aandacht besteed als aan het fascinerende design van het schip. U kunt genieten van een heerlijke Gourmet-Burger bij de Rooftop Garden Grill, waar u in een geweldige ambiance kunt dineren omringd door schitterende fauna. Eet de meest heerlijke Italiaanse gerechten in de Tuscan Restaurant, wat een knipoog is naar Celebrity's geliefde Tuscan Grille. Probeer Franse gerechten uit in Normandie Restaurant. Meer zin in Amerikaanse gerechten? Bezoek dan Cosmopolitan Restaurant. En dit is nog niet alles! U heeft zoveel keuzes aan boord van de Celebrity Edge. Ook kunt u terecht voor een culinaire maaltijd bij de Magic Carpet aan de zijde van het schip met adembenemend uitzicht op de oceaan. In één van de vele lounges aan boord bent u aan het juiste adres voor een lekkere cocktail of ander verfrissend drankje.

Entertainment en activiteiten

In de Rooftop Garden kunt u zorgeloos genieten van een heerlijke maaltijd, cocktail, live muziek of een spannende film. De Magic Carpet biedt u diverse mogelijkheden. Dit platform bevindt zich aan de zijkant van het schip en beweegt zich verticaal voort langs de dekken. Op vier plaatsen stopt hij om u een unieke ervaringen te bieden. Op het bovenste dek kunt u genieten van culinaire hoogstandjes waar de Magic Carpet als Dinner on the Edge restaurant dient. Op dek 14 is het een verlenging van het zwembadgedeelte en op dek 5 biedt het u een voortreffelijke buitenlucht diner ervaring.

Dresscode

Aan boord van de Celebrity Edge wordt geadviseerd om casual tot sportieve kleding te dragen. Wel wordt aangeraden om avondkleding mee te brengen voor speciale events die aan boord plaatsvinden.

Bijzonderheden

Reizigers jonger dan 18 jaar oud worden als minderjarig beschouwd tijdens een cruise met Celebrity Cruises. Deze reizigers moeten verblijven in dezelfde hut of een verbindende hut met een volwassene. Voor afvaarten in Noord-Amerika worden reizigers onder 21 jaar beschouwd als minderjarig.

Schip gegevens

 • Inbedrijfstelling: 2018
 • Lengte: 306 m
 • Tonnage:117.000
 • Snelheid: 24 knopen
 • Aantal dekken: 15
 • Passagiers: 2900
 • Taal aan boord: Engels
 • Valuta aan boord: Amerikaanse Dollar

De Celebrity Edge is het nieuwste schip van Celebrity Cruises en is het eerste schip in de Edge klasse. De Celebrity Edge heeft zijn naam te danken aan het feit dat alle design keuzes op het randje van de mogelijkheden zijn gemaakt.

De hutten

Het schip is gedecoreerd door Kelly Hopen, een beroemde interieur designer. Zij heeft de hutten een modern tintje gegeven. Er zijn vier soorten hutten: binnen-, buiten- en balkonhutten of suites. De duurdere suites hebben een eigen bubbelbad en bedlinnen van Kashmir. Tevens heeft Celebrity Cruises, voor mensen die een suite boeken, ook nog de exclusieve zonnedek “the Retreat” op dek 16 waar u heerlijk kunt ontspannen.

Hoogtepunt aan boord

Het absolute hoogtepunt van het schip is het zogenaamde “Magic Carpet”, dit is een platform dat zich aanpast aan het dek waar het zich op bevind. Zo dient het op het hoogste dek als een onvergetelijk “Diner on the Edge”  restaurant en op dek 14 als verlenging van het zwembadgedeelte.  Dit is door de veelzijdigheid van het platform gegarandeerd een van uw favoriete plekken aan boord van het schip.

Een onvergetelijke reis met een onvergetelijk schip

De Celebrity Edge zal gaan cruisen tussen Ft. Lauderdale en de Caribbean. Waardoor u het hele jaar door van de zon kunt genieten op dit schip. Ga op reis met de Celebrity Edge en geniet op het randje van de mogelijkheden.