Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Emerald Princess

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Emerald Princess

De Emerald Princess van Princess Cruises brengt u naar adembenemende bestemmingen

Cruises met Emerald Princess

Kies er voor om aan boord van de Emerald Princess in een van de 900 luxe hutten te verblijven. Bijna alle hutten aan boord hebben een eigen balkon waardoor u optimaal van het mooiste uitzicht kan genieten vanuit uw hut.

Er zijn natuurlijk niet alleen hutten aan boord, maar ook prachtige suites. De grote suites variëren van 43 tot 64 vierkante meter en zijn uitgerust met een inloopkast en een grote ruime badkamer. Vanzelfsprekend dat er niet alleen in de hut of suite genoten kan worden, dat kan namelijk op veel meer plekken aan boord van de Emerald Princess. Neem bijvoorbeeld de ruime Lotus Spa waar ieder zich lekker kan laten verwennen en weer even helemaal tot rust kan komen. Probeer bijvoorbeeld de bubbelbaden uit of een laat u lekker masseren.

Op de Emarald Princess kan er gekozen worden uit vijf verschillende soorten zwembaden. Sommige van deze vijf zijn voorzien van een tegenstroom om tegenin te zwemmen. Ook zijn er andere zwembaden om in te ontspannen of even voor verkoeling.

Toon alle aanbiedingen
Emerald Princess - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Emerald Princess

 • Scheepslengte
  290 m
 • Passagiers
  3080
 • Aantal dekken
  19
 • Bouwjaar
  2007

Dekken en hutten - Emerald Princess

CardBackground

Binnenhut

max. 415 m²

Bureau, TV, Douche, Kluis, Kast, Koelkast, Badkamer, Haardroger

CardBackground

Buitenhut

max. 415 m²

Douche, Kluis, Haardroger, Koelkast, Bureau, Badkamer, TV, Kast

CardBackground

Balkonhut

max. 416 m²

Badkamer, Kast, Koelkast, Haardroger, Kluis, Douche, TV, Bureau

CardBackground

Suite

max. 431 m²

Badkamer, Bad, TV, Zithoek, Douche, Kluis, Haardroger, Koelkast, Kast, Bureau

Selecteer een dek:

Dek 19 Star
deck plan

Tips voor Emerald Princess cruises

Het erg luxueuze schip, de Emerald Princess is een schip van de cruise lijn Princess Cruises en biedt haar gasten een onvergetelijke ervaring op zee. De Emerald Princess werd gebouwd in 2007 en gaat regelmatig op cruises naar het fascinerende Noord-Amerika. In totaal kunnen er meer dan 3.000 passagiers aan boord klimmen van de Emerald Princess. Het schip is 290 met lang en beweegt met een snelheid van 21,5 knopen over de zeven zeeën. De 1.200 bemanningsleden zorgen er hartstochtelijk voor dat alle gasten het naar hun zin hebben en van een ontspannen verblijf mogen genieten. Aan boord is er voor alle passagiers mogelijk om te communiceren in het Engels, omdat dit de voertaal is. Het schip werd ook in 2007, bij haar introductie, gedoopt door Florence Henderson, Marion Ross, Erin Moran en Susan Olsen in Griekenland.

Culinair dineren

De Emerald Princess heeft vele verschillende soorten specialiteitenrestaurants aan boord van het schip. Geniet van de culinaire gerechten die bereidt worden door de beste koks van de wereld. Maak een trip door de keukens en laat de koks wonderen verrichten met uw smaakpapillen.

Ontdek Noord-Amerika met de Emerald Princess

Met de vijf-sterren luxe van de Emerald Princess zal een cruise naar het noorden van Amerika niet meer dan perfect verlopen. De Emerald Princess is erg ervaren in het organiseren van fascinerende cruises naar fenomenale bestemmingen op onze planeet. Naast Noord-Amerika kan er ook gecruist worden naar Noord-Europa, Southampton, Fort Lauderdale en zelfs langs geweldige plaatsjes door de Middellandse Zee. Ontdek samen met Dreamlines uw droomreis.