Albatros

Geniet met volle tuigen van het ruime entertainment aanbod op de Albatros van Phoenix Cruises

Cruises met Albatros

De Albatros is bij cruisevaarders zeer geliefd. Het wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de informele en persoonlijke sfeer aan boord. Geniet van uw cruise aan boord van de Albatros.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  205 m
 • Passagiers
  850
 • Aantal dekken
  10
 • Bouwjaar
  1973

Albatros Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Albatros Dekplan


Selecteer een dek 


Albatros Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Suite
Selecteer een hut 
Bezetting : 2
Voorzieningen:
 • Badkamer met bad of douche

Albatros Hutten


Selecteer een hut 

Binnenhut

Buitenhut

Suite Cabin

Beschrijving

Cabines

Alle cabines van de Albatros zijn comfortabel en gezellig ingericht en beschikken over goede faciliteiten. Op de Albatros vindt u veel verschillende soorten cabines zoals binnen en buiten en met of zonder balkon maar ook exclusieve suites. Op verzoek is er ook cabine service beschikbaar. Sommigen suites zullen voldoen aan de gouden of zilveren dienst. Of u een reis naar de Middellandse Zee heeft of een reis rond de wereld - aan boord van de Albatros voelt u zich er altijd thuis.

Eten en drinken

Aan boord van de Albatros zijn er twee restaurants de "Pelikaan" en "Zeemeeuw". U kunt uw maaltijden tijdens uw verblijf nuttigen aan gereserveerde tafels. Hier wordt het ontbijt en salade buffets geserveerd maar biedt ook de ruimte voor zelf samengestelde menu's. Wilt u al genieten van uw ontbijt of lunch in de frisse lucht, dan kunt u deze meenemen naar het Lido buffet gesitueerd op het achterdek. In de eigen pizzeria aan boord kunt u genieten van vers gebakken oven pizza's. Diverse sappen en de tafelwijn voor de lunch zijn gratis. De koffie of thee 's middags zal worden gezoet door kleine lekkerenijen van de banketbakker. Daarnaast biedt het schip een grote verscheidenheid aan bars, salons en diverse lounges aan voor u om te bezoeken.

Entertainment

Aan boord van de Albatros is entertainment belangrijker dan etiquette. Er is een zeer gevarieerd programma samengesteld voor elke reis. Voor degene die diverse excursies aan wal of op het water willen doen, hebben wij uitstekende en evaren reisleiders voor uw beschikking. Voor de creatievelingen aan boord worden er cursussen in de schilderkunst aangeboden. "It's Showtime" is het motto van de Atlantik lounge. Hier en in andere lounges en bars van het schip kunt u live muziek aanhoren en dansen tot in de avonduren. Ook zijn er nog nachtclubs en zelfs een casino aan boord. Iets rustiger entertainment kunt u vinden in onze bioscoop en theater.

Activiteiten

Het motto aan boord is: Er is geen verveling. Sport, spel en plezier komen aan boord van de Albatros allemaal te pas. Ook is er een modern fitnesscentrum waar u goed kunt sporten. Verder kunt u op het bovendek joggen en tergelijkertijd genieten van een prachtig uitzicht op zee. Daarnaast biedt het schip een sportveld aan waar u jeu de boules, sjoelen, en zelfs een golfbaan kunt vinden. Ook is er nog een prachtig buitenzwembad met een groot zonneterras met ligstoelen. Ook heeft de Albatros nog een grote wellness-en spa daar krijgt u de gelegenheid om te ontspannen in de jacuzzi, sauna en het stoombad of ontspannen van een massage. Voor de shopping liefhebbers zijn er diverse boetieken. Ook is er voor de lezers een grote bibliotheek aan boord.

Dresscode

Behalve op speciale evenementen zoals de Captain's diner waar chique casual kleding een vereiste is (voor de heer een colbert en voor de dames een cocktail jurk), is er geen 'vaste' dresscode aan boord de Albatros. Casual kleding is het voornaamste, maar in de openbare ruimte zijn sportkleding of badpakken niet gewenst. Voor excursies aan wal zijn goede schoenen en comfortabele kleding de best keuze.

Schip gegevens

 • Inbedrijfstelling: 1973
 • Gerenoveerd: 2010
 • Lengte: 205 m
 • Tonnage: 28000 BRT
 • Snelheid: 15-18 knopen
 • Dekken: 10
 • Passagiers: 850
 • Bemanning: 340
 • Taal aan boord: Duits
 • Valuta aan boord: Euro