Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Cruises naar Jamaica

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoeken terugzetten
hut
Reisduur
nacht
nachten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Jamaica (254)
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
incl.: Jamaica
Zoeken terugzetten

Caribbean vanaf Miami met de MSC Seascape

MSC Cruises

Caribbean vanaf Miami met de MSC Seascape

7 nachten

Van Miami tot Miami

MSC Seascape

jul. 2024 - dec. 202411 vertrekdata

Cruise

volpension

Binnenhut

v.a. 854 € p.p.

Buitenhut

v.a. 964 € p.p.

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar Jamaica

Een van de prachtige eilanden gelegen in het caraïbisch gebied is het exotische Jamaica. Andere cruise locaties hier in het gebied zijn, Cuba, de Bahamas, Puerto Rico, Curaçao en Miami. Jamaica is het op twee na grootste eiland. Zo staat het eiland bekend om zijn rum, mysterieuze voodoo en Bob Marley de beroemdste reggae artiest. Naast deze unieke karakteristieken van Jamaica, is de flora in Jamaica zeer divers met maar liefst 3000 plantensoorten. Zo zijn er 600 inheemse varianten, Orchideeën, Hibiscus, bamboe, varens, broodboomvruchten en bayan-bomen. Van het laatste wordt er geloofd dat ze door geesten bewoond worden, ook wel ‘duppies’ genaamd. Maar ook aan bergen ontbreekt het niet, zo is het hoogste punt van het eiland “Blue Mountain Peak” op 2200m boven zee niveau.

Bezoek de culturele steden
Kingston is als hoofdstad, een van de belangrijkste steden op Jamaica. Het bevindt zich in een baai in het zuidoosten van het eiland. Zo kunt u hier op Craft Markets vele lokale hand- en rietwerk kunt kopen. Het wordt wel aangeraden om te onderhandelen over de prijs. De meest gewilde souvenirs zijn toch wel de volgende: Tia Maria, Blue Mountain Coffee, rumcake, lederen sandalen, T-shirts, houtsnijwerk, rietwerk en de lokale schilderijtjes. Naast de hoofdstad worden de steden Ocho Rios en Montego Bay ook veel bezocht. Dit ook doordat twee van drie vliegvelden zich hier bevinden, de Donald Sangster Intl. Airport in Montego Bay en de Ian Fleming Intl. Airport in Ocho Rios. De beste periode om Jamaica te bezoeken is van de maanden December t/m April en de gehele maand Juli.

Exotische excursies
Naast de bezoekjes aan de steden zijn er ook andere bezienswaardigheden die absoluut de moeite waard zijn om te zien. Zo is er de Black River, waar veel tours voor zijn. Dit is de tot voorheen langste rivier die door Jamaica heen loopt. Met een lengte van maar liefst 53,4 km heeft de rivier zijn naam te danken aan de donkere kleur van de rivierbedding. Of wilt u het rustiger aan doen en lekker ontspannen op het strand? Dan is Reggae Beach gelegen tussen Ocho Rios en Oracabessa the place to be. Hoe u het ook wilt samenstellen, onze specialisten bij Dreamlines.nl helpen en adviseren u graag verder over wat de mogelijkheden zijn met alle cruisemaatschappijen .