Dreamlines logo
tot wel
-50%

Cruises naar Ierland

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
Zoeken terugzetten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
ie
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar Ierland

Ierland

Breng uw zelf naar het emerald groene eiland Ierland. Dit Europese eiland is verdeeld in de Republiek Ierland en Noord-Ierland. De Republiek Ierland heeft ongeveer 4,5 miljoen inwoners. De Hoofdstad van dit fascinerende eiland is Dublin, hier wonen ook gelijk de meeste mensen. Namelijk een half miljoen inwoners. Dublin ligt in het oosten van het land op de Ierse Zee. Ierland is een heuvelrijk land en is omgeven door vele heuvels en duinen. De kustlijn van Ierland is erg ruig en er zijn veel steile kliffen. Dit maakt de natuur van Ierland erg interessant om te bezoeken.

Veel te ontdekken op dit groene eiland

Ierland wordt ook wel het groene eiland van het noordwesten genoemd. Het land heeft een mooi en frisse landschap met weiden die zich uitstrekken over het hele land. Niet alleen het schilderachtige landschap is een waardevol idee om naar toe te cruisen, nee, bij cruises naar Ierland leert elke passagier de steden te waarderen. De meest ongelofelijke steden in Ierland zijn Dublin, Cork en Waterford. Tegelijkertijd behoren deze steden tot de meest populaire havens van de Republiek Ierland. In alle steden zijn middeleeuwse kastelen, kloosters en kathedralen aan te treffen. De Ierse bezienswaardigheden zijn een perfect voorbeeld van echte architectuur. Ook kan er tijdens een cruise naar de Republiek Ierland veel geleerd worden over de geschiedenis. Ten slotte kunnen er nationale parken bezocht worden in de buurt van Waterford bijvoorbeeld. In de Republiek Ierland zal geen enkele cruiser zich vervelen.

Op een cruiseschip naar Ierland

Ierland is een populaire cruise bestemming. Zoals reeds vermeld, wordt in het bijzonder Cork, Dublin en Waterford vaak benaderd via een cruise. Veel cruises hebben in hun koers Ierland als onderdeel van hun Noord-Europa cruise genomen. Ook is het zinvol om een Europese stop in Ierland toe te voegen tijdens een Trans-Atlantische oversteek Veel rederijen zoals TUI Cruises bieden cruises rond de Britse Eilanden aan. Dit geld uiteraard ook voor de rederijen Azamara, Hapag Lloyd en Phoenix.

Met Dreamlines onderweg

Erg enthousiast en het idee om te cruisen naar Ierland? Ga dan naar Dreamlines.nl om alle aanbiedingen te bekijken. Dreamlines.nl biedt veel aanbiedingen aan die naar Ierland afreizen van verschillende rederijen. Het boeken gaat zeer snel en eenvoudig, tevens krijgt elke toekomstige passagier fantastische service van een van de cruise experts van Dreamlines. Geniet alvast van een heerlijke Ierland vakantie, of als tussenstop, en boek vandaag nog.