Dreamlines logo
tot wel
-48%

Cruises naar Gran Canaria

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
Zoeken terugzetten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
incl.: Puerto de Mogan, Gran Canaria
incl.: Las Palmas, Gran Canaria, Spanje
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar Gran Canaria

Een cruise vanuit Gran Canaria is een eiland behorend tot de op ongeveer 210 kilometer ten noordwesten van de Afrikaanse kust. Gran Canaria is bijna helemaal rond en is een van de drie grootste eilanden van de archipel, maar op basis van inwoneraantal is het zelfs het tweede eiland. Verder is de grootste stad van de Canarische eilanden te vinden op Gran Canaria, dit is namelijk Las Palmas. Het klimaat op het eiland verschilt, in het noorden is het namelijk wat kouder en natter dan in het zuiden.

Cruises vanuit Gran Canaria vertrekken vaak naar de andere Canarische eilanden, de Middellandse Zee of varen trans-Atlantisch. .

Bezienswaardigheden Gran Canaria

Op Gran Canaria kunt u veel ontdekken: van de idyllische bergen in het noorden tot aan de stranden en de bekende duinen van Maspalomas in het zuiden. Verder kunt u ook heerlijk culinair genieten op Gran Canaria. Het bekendste gerecht is de ‘papas arrugadas’ ook wel de Canarische aardappelen genoemd.

Als u een boottocht wilt maken, dan kunt u vertrekken vanuit de plaats Puerto Rico. Tijdens deze boottochten is het mogelijk om dolfijnen en soms zelfs walvissen te spotten. Dus als u van plan bent om om een cruise te boeken die vertrekt vanuit Gran Canaria, is het zeker aan te raden hier al wat eerder naar toe te gaan en het eiland te verkennen.

Haven van Las Palmas

De haven van Las Palmas heet officieel ‘Puerto de la Luz’. Een van de populairste aanlegplaatsen van de haven is die van AIDA Cruises. Deze steiger is gelegen bij de Muelle Santa Catalina wat een van de mooiste gebieden van de stad is. Dit is ook logisch aangezien zij de meeste cruises naar de Canarische Eilanden verzorgen. Hiernaast heeft TUI Cruises ook nog een groot aantal cruises naar de Canarische Eilanden.