Dreamlines logo
tot wel
-50%

Cruises naar Cuba

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
8.845 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
8.845 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar Cuba

Ontdek het land van de sigaren, rum, revolutie en Caraïbische sferen. Cuba, officieel de Republiek Cuba (La República de Cuba) is een eiland in het Caraïbisch gebied. De hoofdstad Havana is tevens de grootste stad van het land met ongeveer 2 miljoen inwoners. Geniet u tijdens uw bezoek aan Cuba van de cultuur, geschiedenis en het de Latijns Amerikaanse sfeer met als achtergrond de zee promenade van Havana of de prachtige zandstranden van Varadero. Vanuit Cuba kunt u ook door varen naar Ecuador, de Bahamas, Puerto Rico, Curaçao en Panama en het Panama Kanaal bezoeken
Havanna
Wanneer u naar Cuba vaart met een cruise bezoek dan zeker de hoofdstad Havana. Havana is bijna 500 jaar oud en een levendige, kleurrijke metropool. Breng een bezoek aan de oudste wijk van de stad, Havana Vieja. Deze oude wijk met bijna 1000 gebouwen is van groot historisch belang en is het grootste koloniale centrum in Latijns Amerika. Oud Havana heeft een een zeer grote rijkdom aan kastelen, kathedralen, en forten. Zo kunt een bezoek brengen aan de Cathedral de San Cristobal de la Habana, een oude rooms-katholieke kathedraal die in barokke stijl is opgetrokken. Verder kunt u nog naar La Plaza de la Revolución, Op dit plein hield voormalig president Fidel Castro zijn speech voor het volk, waarop Cuba een republiek werd. Aan de oostelijke kant van de baai van Havana vindt u het indrukwekkende fort la Cabana. Om uw bezoek aan Havana af te sluiten kunt u genieten op de Malecón, een acht kilometer lange boulevard die langs de kustlijn van Havanna loopt. Weer terug op de boot vaart u misschien wel door naar Brazilië en Manaus in de Amazone, of naar Rio de Janeiro, of vaart u verder en bezoekt u de hoofdstad van Argentinië Buenos Aires?
Varadero en het mooiste strand ter wereld
Varadero heeft naar het luid, het mooiste strand ter wereld men zal dan ook vast geen ongelijk hebben. Deze plek is waar de vermogende en de beroemde naar het strand gingen, het 21 kilometer lange strand is een parel wit zand strand met een groen blauwige zee en een azuur blauwe lucht. Overigens zou dit ook de plek waar de beruchte maffia baas Al Capone graag zijn vrije tijd spendeerde. Gaat u met een cruise naar Cuba? Neem dan contact op met het Dreamlines service team, voor advies, maar ook voor uw boeking.