Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Seven Seas Mariner

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Seven Seas Mariner
Cruises met Seven Seas Mariner

Het is geen gewoon schip – het is de eerste luxe-liner ter wereld met alleen suites met balkons. In 2002 werd het schip geprijsd met ‘’schip van het jaar” door ‘Ocean and Cruise News’.

De Seven Seas Mariner heeft aan boord genoeg avontuur. Naast een bibliotheek, zwembad op het dek en een bar bij het zwembad, heeft het schip ook een dienst die helpt bij het organiseren van de excursies aan wal. Ook zijn er aan boord 2 volledige kaart- en conferentiezalen die beschikbaar zijn voor een verscheidenheid aan activiteiten – van lezingen tot zakelijke bijeenkomsten en speciale evenementen. Voor de avonden aan boord is er een nachtclub, verschillen lounges, een casino en tenslotte een theater.

Om alle energie even kwijt te kunnen of lekker te ontspannen, kan er gebruik worden gemaakt van de Canyon Ranch spa, het fitnesscenter of de joggingbaan op het dek.

Toon alle aanbiedingen
Seven Seas Mariner - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Seven Seas Mariner

 • Scheepslengte
  216 m
 • Passagiers
  684
 • Aantal dekken
  8
 • Bouwjaar
  2001

Dekken en hutten - Seven Seas Mariner

CardBackground

Suite

max. 384.0 m²

Minibar, Tweede badkamer met douche, Luxe badkamer faciliteiten, Tuinmeubilair, Aparte zitruimte, 24 uur room service, Badkamer met bad en douche, Televisie, radio en WiFi

Selecteer een dek:

Dek 12
deck plan