Seven Seas Navigator

Seven Seas Navigator

-12%

Cruise in luxe naar geweldige bestemmingen

Cruises met Seven Seas Navigator

Niet veel schepen kunnen het niveau van luxe en service bieden zoals de Seven Seas Navigator dat kan. Het prachtige schip uit de vloot van Regent heeft de meest prachtige suites met uitzicht op zee. Nagenoeg alle suites beschikken over een eigen gemeubileerd balkon.

Het schip vaart naar de meest aantrekkelijke bestemmingen, uitsluitend in stijl. De ideale grootte van het schip maakt het dan ook mogelijk om aan te meren in havens die onbereikbaar zijn voor veel grotere schepen. Na het verkennen van de meest indrukwekkende stranden en ongerepte natuur, kunt u terug aan boord genieten van alle luxe. De Seven Seas Navigator is een centrum van activiteiten en entertainment, zonder de drukte van een groot cruiseschip. Neem bijvoorbeeld een verfrissende duik in het openluchtzwembad, lees een boek in een van de rustgevende lounges of natuurlijk in de bibliotheek. Daarnaast is contact leggen met andere reizigers aan boord ook geen probleem door een pot te kaarten met elkaar. De belastingvrije winkels aan boord en de spa maken het schip compleet voor een geweldige reis.

U kunt altijd en overal dineren met wie u maar wilt in de restaurants naar uw keuze.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  171 m
 • Passagiers
  490
 • Aantal dekken
  8
 • Bouwjaar
  1999

Seven Seas Navigator Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Seven Seas Navigator Dekplan


Selecteer een dek 
Seven Seas Navigator Dek 12

Seven Seas Navigator Hutten


Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 8
Bezetting : 3
Voorzieningen:
 • Luxe badkamer faciliteiten
 • Aparte zitruimte
 • Badkamer met bad en douche
 • Televisie, radio en WiFi
 • 24 uur room service
 • Minibar
Minimale hut oppervlakte : 25 m²

Seven Seas Navigator Hutten


Selecteer een hut 

Balkonhut

Suite Cabin

Beschrijving

Hutten

In de 28 tot 99 m² grote suites aan boord van de Seven Seas Navigator blijft dank aan de grootte en de hoogwaardige inrichting geen wens onvervuld. Alle hutten hebben een balkon of een raam, maar zijn ook voorzien van een inloopkast en kluis. Daarnaast wordt de minibar op dagelijkse basis bijgevuld.

Eten en Drinken

In elke van de vier gourmetrestaurants aan boord kunt u zowel internationale als lokale specialiteiten vinden. Of het nu is in de Compass Rose restaurant, de casual La Veranda, de klassieke steakrestaurant Prime 7 of aan het zwembad grillen voor de kleine honger tussendoor. Aan boord van de Seven Seas Navigator komt iedereen culinair aan zijn trekken. Bovendien kunt u zich voor een kopje koffie of een kleine snack terugtrekken in een van de zes bars en lounges.

Entertainment

In de Seven Seas Lounge, die opgebouwd is als een theater, wachten er fenomenale shows op u. Van musicals tot cabaret tot aan artistieke optredens, onder begeleiding van het schipseigen orkest bestaande uit negen man. In de Star Lounge kunt u met vrienden en medepassagiers afspreken voor een drankje of een rondje karaoke, terwijl u in Galileo’s verder vermaakt wordt door het orkest.

Activiteiten

De bibliotheek biedt de ruimte om rustig van een boek te genieten, een potje te schaken of even de rust op te zoeken. Een glas van een zeldzame oude cognac en een sigaar van hoge kwaliteit wachten op u in de Connoisseur Club. Wanneer u zin heeft, kunt u in de casino aan boord een poging wagen met een spel. Het verwarmde zwembad, twee whirlpools, en de stoelen eromheen zijn perfect om te ontspannen in de zon. Het onderdek heeft een conferentieruimte en biedt de perfecte mogelijkheid om vergaderingen, lezingen of andere bijzondere gelegenheden te organiseren. De bestemming service biedt altijd een persoonlijke raadpleging, die op uw wensen en behoeftes inspelen en u van de uniekste excursies en ervaringen kunnen voorzien.

Wellness en Fitness

Wanneer u zich nog verder wilt laten verwennen, bezoekt u dan de Canyon Ranch Spaclub. Hier worden hoogwaardige behandelingen door opgeleid personeel aangeboden. Voor de beweging kunt u bovendien de fitness studio bezoeken of deel nemen aan een cursus dat wordt gegeven door een professionele trainer.

Bijzonderheden

Een butler service wordt bij de suite categorieën Penthouse, Navigator, Grand en Master als uitzonderlijke service aan boord aangeboden.

Dresscode

In de avond is het een vereiste voor de dames en heren om avondkleding te dragen, maar ook elegante kleding is een mogelijkheid. Overdag kan er natuurlijk vrijetijdskleding gedragen worden.

Schip gegevens

 • Inbedrijfstelling: 2003
 • Lengte: 204 m
 • Tonnage: 46000 BRT
 • Snelheid: 20 Knopen
 • Dekken: 9
 • Passagiers: 700
 • Bemanning: 447
 • Taal aan boord: Engels
 • Valuta aan boord: Euro, US Dollar