Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Seven Seas Explorer

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Seven Seas Explorer

Cruise in luxe en stijl met de Seven Seas Explorer van Regent Seven Seas Cruises

Seven Seas Explorer Cruises

Toon alle aanbiedingen
Cruises met Seven Seas Explorer

De Seven Seas Explorer wordt door Regent zelf omschreven als het meest luxe cruisechip dat ooit is gebouwd. Het schip bevat fijne designer suites, elegante openbare ruimtes, een uitgebreide selectie van gastronomische restaurants, een spa van wereldklasse, een tijdloos ontwerp en bovendien een persoonlijke flair met veel warmte. Met slechts 750 gasten heeft het een van de beste ruimtevoorwaarden in de cruise-industrie.

Op dek 5 bij het Atrium zit de bestemmingsdienst. Deze dienst helpt bij het organiseren van de excursies aan wal. De behulpzame medewerkers helpen u ook met programma’s op maat voor of na de cruise, van eenvoudige accommodatie in een luxe hotel tot een verlenging van 3 nachten met privétours naar populaire bestemmingen.

Winkels aan boord bieden een ruime keuze aan merkkleding en modeaccessoires voor speciale gelegenheden of een souvenir voor thuis. De Seven Seas Explorer biedt overal Wi-Fi zodat er via de eigen apparaten verbinding met het internet gemaakt kan worden. Het businesscentrum op dek 5 geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van het internet als het nodig is.

Toon alle aanbiedingen
Seven Seas Explorer - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Seven Seas Explorer

 • Scheepslengte
  224 m
 • Passagiers
  732
 • Aantal dekken
  10
 • Bouwjaar
  2016

Dekken en hutten - Seven Seas Explorer

CardBackground

Suite

max. 2308 m²

Luxe badkamer faciliteiten, Minibar, Inloopkast, 24 uur room service, Televisie, radio en WiFi, Badkamer met bad en douche, Aparte zitruimte

Selecteer een dek:

Dek 14
deck plan