Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Seven Seas Voyager

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Seven Seas Voyager

Persoonlijke luxe en geweldige service aan boord van de Seven Seas Voyager

Seven Seas Voyager Cruises

Toon alle aanbiedingen
Cruises met Seven Seas Voyager

De Seven Seas Voyager is een schip van Regent Seven Seas Cruises en is terug van een complete renovatie. Het schip heeft een verfrisde en elegante style gekregen in de restaurants, lounges en in alle 350 suites.

Persoonlijke servervice staat op nummer een aan boord van de Seven Seas Voyager. De bemanningsleden zijn allen internationaal georiënteerd en doen er alles aan doen om uw verblijf aan boord zo aangenaam mogelijk te maken.

Naast de vier uitstekende restaurants, waar iedereen kan dineren wanner zij willen, heeft de Seven Seas Voyager ook een modern Frans restaurant, Chartreuse en daarnaast ook het grootste specialiteiten restaurant op zee; Compass Rose.

Ook heeft de Seven Seas Voyager vijf nieuwe shows die te zien zijn in het Constellation Theater. Natuurlijk kunt u volledig tot rust komen in de spa of uw condtie op pijl houden in de sportschool aan boord van dit schip. De Seven Seas Voyager is een schip waarvan u echt van kan genieten, de persoonlijke service en hoogwaardige activiteiten en culinaire opties maken de tijd aan boord van dit schip onvergetenlijk.

Toon alle aanbiedingen
Seven Seas Voyager - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Seven Seas Voyager

 • Scheepslengte
  204 m
 • Passagiers
  680
 • Aantal dekken
  8
 • Bouwjaar
  2003

Dekken en hutten - Seven Seas Voyager

CardBackground

Suite

max. 230 m²

24 uur room service, Televisie, radio en WiFi, Badkamer met bad en douche, Aparte zitruimte, Luxe badkamer faciliteiten, Minibar

Selecteer een dek:

Dek 12
deck plan