Akkoord

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele
-50%
Cruises Bonaire

Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn exclusief fooien.

  Voordelen

  •  Tot 70% goedkoper
  •  Persoonlijke cruise consultants
  •  Beste prijsgarantie
  •  Geen verborgen kosten

  Klantbeoordelingen

Dreamlines.nl beoordelingen

Bonaire is een van de zes bewoonde eilanden die behoren tot het koninkrijk der Nederlanden. De cruises naar Bonaire meren aan in de hoofdstad Kralendijk. Vanuit Kralendijk varen de meeste cruises door naar andere bestemmingen in de Caribbean.

Trekpleisters Bonaire

Bonaire is een klein eiland waar veel te zien is. Zo kunt u in het Washington Slagbaai Nationaal Park een tour doen per mountainbike of auto, heerlijk door het gebied wandelen, duiken of snorkelen. Verder zijn er hier veel rotsformaties, krijtruggen en gekoelde lava stromen te zien.

Als u een liefhebber bent van museums zit u ook goed op Bonaire. Zo kunt u in het Bonaire Museum, het enige officiële museum van Bonaire, de culturele historie van het eiland bekijken. Zo is er onder andere een 760 jaar oud skelet en enkele prehistorische voorwerpen te zien. Het pand zelf is ook een stukje geschiedenis, die stamt namelijk uit 1885 en is een landhuis in Bonairiaanse stijl.

Bestemmingen

Vanuit Bonaire kunt u verscheidene cruises maken. Zo kunt u onder andere de andere eilanden van de Nederlandse Antillen, de Bahama’s en Cozumel ontdekken. De meeste van deze cruises worden verzorgd door Holland America Line, Royal Caribbean en Princess Cruises.

Cruises Bonaire Beoordelingen

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten