Dreamlines logo
tot wel
-33%

Cruises naar Monaco

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
181 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
181 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
mc
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar Monaco

Monaco

Monaco is een stad staat in het zuiden van Frankrijk in de buurt van de Italiaanse grens. Monaco cruises worden vaak uitgevoerd tijdens een westelijke Middellandse Zee cruise. Monaco is ook de thuisbasis van vele rijke en beroemde mensen. Wat de stad erg interessant maakt is dat Monaco een erg rijke stad is en daardoor veel moderne situaties in de steden aangetroffen kunnen worden. De haven van Monaco is al een bezienswaardigheid op zich, hier kunnen vele moderne en dure jachten gevonden worden. Het klimaat in Monaco is zeer aangenaam, door de het Middellands Zee klimaat is het zomers erg warm en hebben de inwoners en bezoekers van Monaco ook een milde winter. Monaco is een populaire bestemming om te bezoeken het hele jaar door.

Monaco, een klein land maar veel te zien

Monaco is de ideale bestemming voor cruises. Deze fantastische stadstaat heeft erg veel te bieden en het is erg gemakkelijk om te voet rond te trekken door de stad. Door deze gemakkelijke manier van rondtrekken door de stad is het erg makkelijk om een wandeling te maken door deze fascinerende stad en zo de hele sfeer van het ministaatje op te nemen. Een cruise naar Monaco kan niet zonder een bezoek aan het paleis. Het is een van de belangrijkste en meest bezochte attracties van Monaco. Het kasteel heeft een prachtig park en leidt zelfs naar de zee. Zelfs het casino in Monte Carlo is een must. Las Vegas heeft haar Monte Carlo hotel daarop geïnspireerd. Het prachtige gebouw is wereldberoemd en biedt ook een onvergetelijk uitzicht op de omliggende tuinen.

Andere bezienswaardigheden

In Monaco kan ook de Moto GP bezocht worden tijdens verschillende tijden door het jaar. Hier racen de beste coureurs door de stad met een enorm hoge snelheid. De Nederlandse Max Verstappen is een van de racers die hier mee strijdt om de eerste plaats. Ook kan de voetbalclub AS Monaco bezocht worden. Dit fascinerende stadion is van enorme grootte en brengt trouwe en geweldige fans met zich mee. Shoppen is een ongelofelijke bezigheid in deze stad staat. De stad is rijk aan personen maar ook aan winkels. Shop hier de allerbeste merken.

Wat te kiezen

Veel rederijen varen naar Monaco of hebben Monaco als tussenstop. Monaco is ook een aantrekkelijk gebied in de Middellandse Zee. MSC Cruises, Holland America Line, Celebrity Cruises, Disney Cruise Line, Azamara en Oceania Cruises hebben Monaco allemaal als bestemming. Er zijn ook meer dan 200 afvaarten vanuit de hele wereld beschikbaar om de eerste stap te maken. Bekijk de aanbiedingen en boek snel met een van de Dreamlines cruise experts.