Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

MSC Armonia

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
MSC Armonia

Ontdek de leuke nieuwe speelruimtes op de MSC Armonia van MSC Cruises

Cruises met MSC Armonia

De MSC Armonia behoort samen met de MSC Opera, MSC Sinfonia en MSC Lirica tot de Lirica Klasse. Reis mee naar de Middellandse Zee en Zuid-Amerika op de MSC Armonia van MSC Cruises.

Na het ontdekken van een nieuwe stad, zijn er mogelijkheden om te relaxen in de authentieke Balinesse Spa met aromatherapie, terwijl uw kinderen mee doen aan een MSC Flashmob. Blijf aan uw conditie werken op een leuke manier door deel te nemen aan sporttoernooien zoals basketbal, tafelvoetbal of tennis. MSC Cruises biedt diverse programma's aan voor het hele gezin voor levendige familieactiviteiten.

Er zijn eindeloze mogelijkheden rond etenstijd op de MSC Armonia zoals formeel dineren in de verfijnde à-la-carte restaurants voor ultieme ervaringen of geniet van verse pastagerechten. Na afloop kunt u innovatieve cocktails proeven bij de Alchemist Bar of blijf rustig een avondje in uw hut en laat een knapperige verse pizza bezorgen.

Tip: Reserveer vooraf om toegang te krijgen tot de avondshows van La Fenice Theatre bij MSC Armonia.

Toon alle aanbiedingen
MSC Armonia - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - MSC Armonia

 • Scheepslengte
  274.9 m
 • Passagiers
  2520
 • Aantal dekken
  13
 • Bouwjaar
  2001

Dekken en hutten - MSC Armonia

CardBackground

Binnenhut

max. 413 m²

Air conditioning, Badkamer, Haardroger, Mini-bar, Telefoon, Kluis, TV

CardBackground

Buitenhut

max. 412.8 m²

Air conditioning, Badkamer, Haardroger, Mini-bar, Telefoon, Kluis, TV

CardBackground

Balkonhut

max. 413 m²

Air conditioning, Badkamer, Haardroger, Mini-bar, Telefoon, Kluis, TV

CardBackground

Suite

max. 323 m²

Air conditioning, Badkamer, Haardroger, Mini-bar, Telefoon, Kluis, TV

Selecteer een dek:

Dek 13 Sun Dek
deck plan

Tips voor MSC Armonia cruises

De MSC Armonia is gebouwd in 2001 en aangeschaft door MSC Cruises in 2004. MSC Armonia, wat harmonie betekent in het Italiaans, illustreert haar naam door te vertonen hoe ruimte en intimiteit perfect fuseren. Het cruiseschip behoort tot de vloot van MSC Cruises en ook al is de luxueuze MSC Armonia een formaat kleiner dan de meeste schepen van MSC Cruises, het zal al uw verwachtingen van een cruisevakantie overtreffen.
Het schip biedt met haar 13 dekken, moderne faliciteiten en Italiaanse sfeer een capaciteit aan van 1.556 passagiers, die met volle teugen kunnen genieten van hun cruise. Het schip beschikt over een diversiteit aan accommodaties, bijvoorbeeld familie hutten tot en met 4 personen en prachtige suites met privébalkons, waar haar gasten kunnen genieten van een panoramisch uitzicht over de zee. De MSC Armonia is met haar verfijnde elegantie en Italiaanse uitstraling een droomschip met aangename atmosfeer.
De MSC Armonia werd in 2014 gerenoveerd
De MSC werd in 2014 in een periode van 11 weken gerenoveerd op de Fincantieri scheepswerf in Palermo en was november 2014 weer klaar om haar gasten te voorzien van betoverende cruises. Na de Renovatie beschikte het schip over 193 extra hutten, een nieuwe lounge, een nieuwe bibliotheek en verbeterde service en entertainment. Daarnaast zijn kinderclubs bijgekomen; een nieuwe Mini Club, Junior Club, Young club en een verfraaide Teens Club. Daarbij heeft de MSC Armonia een totaal nieuw waterpark gekregen aan boord, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven en voor de gasten die graag eten buiten gebruikelijke momenten is er ook goed nieuws; na de renovatie kunnen de passagiers 20 uur per dag dineren in het restaurant. Ook kunnen de reizigers gebruik maken van de nieuwe bibliotheek en lounge en nog meer relaxen met de uitbreiding van de MSC Aurea Spa.
Dineren tijdens uw cruise
Alleen al van het lezen van de menukaarten aan boord zult u stevige trek krijgen! Op de MSC Armonia kan er worden gekozen tussen verschillende wereldkeukens, waardoor gasten elke dag weer iets anders voorgeschoteld kunnen krijgen. MSC neemt alleen de beste chefs in dienst en de menu’s zijn met veel zorg en manuren samengesteld om te verzekeren dat u aangenaam kunt dineren met variërende gerechten. Kortom, u zult niets tekort komen in de restaurants!
Vaargebieden
Dreamlines.nl heeft een breed aanbod aan schitterende Middellandse Zee cruises met de MSC Armonia. Geniet tijdens uw cruise aan boord van dit schip en bezoek prachtige plaatsen als Corfu, Piraeus en bekende steden waar u leuke uitstapjes kunt maken. Boek deze excursies eenvoudig bij tijdens uw boeking. Stel uw reis af naar uw voorkeuren en wensen. Gaat u voor de eerste keer op een cruise en weet u niet wat u mee moet nemen? Bekijk dan hier onze handige tips wat u zeker niet moet vergeten op uw paklijst.