Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

MSC Grandiosa

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
MSC Grandiosa

Ontdek met de MSC Grandiosa fantastische bestemmingen

Cruises met MSC Grandiosa

De MSC Grandiosa is het zusterschip van zowel de MSC Meraviglia als de MSC Bellissima. Allen zijn zeer royaal ingericht, echter weet de MSC Grandiosa dit toch te overtreffen. Geniet van een fantastische cruise aan boord van dit prachtige schip naar de meest betoverende bestemmingen. Het schip biedt nog meer plaats voor openbare ruimtes en indrukwekkende faciliteiten. Eigenlijk te veel om op te noemen. Daarnaast zijn cruises aan boord van dit schip perfect voor families.

De naam van het schip spreekt eigenlijk al voor zich. Aan boord van de MSC Grandiosa is alles groots en vooral grandioos. Bezoek bijvoorbeeld de speciaal voor MSC Cruises ontworpen Cirque du Soleil at Sea Show. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de dinershow van Cirque du Soleil bij te wonen, waarbij u niet alleen geniet van een spectaculaire show, maar tegelijkertijd van een culinaire maaltijd met culinaire hoogstandjes.

De MSC Grandiosa is de perfecte combinatie voor inspanning en tegelijkertijd vermaak en ontspanning.

Toon alle aanbiedingen
MSC Grandiosa - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - MSC Grandiosa

 • Scheepslengte
  331 m
 • Passagiers
  6334
 • Aantal dekken
  19
 • Bouwjaar
  2019

Dekken en hutten - MSC Grandiosa

CardBackground

Binnenhut

max. 417 m²

Air conditioning, Badkamer, Haardroger, Mini-bar, Telefoon, Kluis, TV

CardBackground

Buitenhut

max. 412 m²

Air conditioning, Badkamer, Haardroger, Mini-bar, Telefoon, Kluis, TV

CardBackground

Balkonhut

max. 413 m²

Air conditioning, Badkamer, Haardroger, Mini-bar, Telefoon, Kluis, TV

CardBackground

Suite

max. 428 m²

Mini-bar, Air conditioning, Badkamer, Haardroger, Telefoon, Kluis, TV

Selecteer een dek:

Dek 19 Degas
deck plan

Tips voor MSC Grandiosa cruises

Samen met de MSC Meraviglia en de MSC Bellissima vormt de nieuwe MSC Grandiosa de prachtige Meraviglia-klasse. Alle schepen in deze klasse staan er om bekend dat ze zeer royaal zijn gebouwd.

“Geweldig”
De naam van het schip geeft aan wat u kunt verwachten aan boord. Letterlijk vertaald betekent Grandiosa ook wel Geweldig. Zo is er genoeg aan boord om u te vermaken gedurende de cruise. Neem bijvoorbeeld het “Cirque du Soleil at Sea” concept. Simpelweg entertainment van het allerhoogste niveau. Gedurende uw cruise kunt u genieten van dit exclusieve en tevens verbluffende entertainment op zee. Naast een geweldige show, kan er ook genoten worden van een heerlijk diner. Met het “show and dining” concept kunt u er zelfs voor kiezen om tijdens de show een van de culinaire hoogtepunten te ontdekken.

Uitermate geschikt voor gezinnen
MSC Cruises staat er ook wel om bekend dat de schepen de perfecte thuishavens zijn voor gezinnen op zee. De MSC Grandiosa is dan ook geen uitzondering en vormt een waar paradijs voor gezinnen. Niet alleen de volwassenen kunnen genieten van alle voorzieningen aan boord, ook voor de kinderen is er meer dan genoeg te beleven. Zo kunnen de volwassenen er voor kiezen om onder het genot van een heerlijke cocktail te genieten terwijl de kinderen in het Polar Aquapark zich volledig kunnen uitleven. Het schip telt maar liefst 4 glijbanen, meerdere zwembaden en als dat nog niet genoeg is een geweldig touwenparcours. Zo is er elke dag genoeg te beleven op de MSC Grandiosa.

Rustgevende bestemmingen
Een cruise met de MSC Grandiosa zal gegarandeerd een succes worden. Neem bijvoorbeeld de vaarroutes van het schip. Bezoek de mooiste plekken in het Middellandse Zeegebied zoals het klassieke Genua, het romantische La Valetta of het altijd prachtige Barcelona.