MSC Grandiosa

MSC Grandiosa

-7%

Ontdek met de MSC Grandiosa fantastische bestemmingen

Cruises met MSC Grandiosa

De MSC Grandiosa is het zusterschip van zowel de MSC Meraviglia als de MSC Bellissima. Allen zijn zeer royaal ingericht, echter weet de MSC Grandiosa dit toch te overtreffen. Geniet van een fantastische cruise aan boord van dit prachtige schip naar de meest betoverende bestemmingen. Het schip biedt nog meer plaats voor openbare ruimtes en indrukwekkende faciliteiten. Eigenlijk te veel om op te noemen. Daarnaast zijn cruises aan boord van dit schip perfect voor families.

De naam van het schip spreekt eigenlijk al voor zich. Aan boord van de MSC Grandiosa is alles groots en vooral grandioos. Bezoek bijvoorbeeld de speciaal voor MSC Cruises ontworpen Cirque du Soleil at Sea Show. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de dinershow van Cirque du Soleil bij te wonen, waarbij u niet alleen geniet van een spectaculaire show, maar tegelijkertijd van een culinaire maaltijd met culinaire hoogstandjes.

De MSC Grandiosa is de perfecte combinatie voor inspanning en tegelijkertijd vermaak en ontspanning.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  331 m
 • Passagiers
  6334
 • Aantal dekken
  19
 • Bouwjaar
  2019

MSC Grandiosa Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

MSC Grandiosa Dekplan


Selecteer een dek 
MSC Grandiosa Dek 19 Degas

MSC Grandiosa Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 14, 15, 16
Bezetting : 2
Voorzieningen:
 • Airco
 • Ergonomische matrassen en keuze uit verschillende kussens
 • TV & Telefoon
 • Bad met douche
 • Wi-Fi (huren)
 • Ruime kledingkast
 • Minibar
Minimale hut oppervlakte : 16 m²

MSC Grandiosa Hutten


Selecteer een hut 

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

Suite Cabin

Beschrijving

Hutten

Aan boord van de MSC Grandiosa zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van hutten. Net als de 78 luxueuze suites die ook op het zusterschip de MSC Bellissima te vinden zijn, zijn er ook 15 MSC Yacht Club hutten, die ook alle voordelen van de MSC Yacht Club bieden. Alle hutten aan boord zijn voorzien van een ruime kledingkast, een douche en een minibar.

Eten en drinken

De MSC Grandiosa beschikt over een nieuw evenals innovatief dinermodel op zee. Met het zogeheten "Flex-Dining-Concept" kunt u dagelijks een tafel uitkiezen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Bovendien biedt de MSC Grandiosa een hoogwaardige culinaire ervaring met 12 extravagante restaurants aan boord.

Shopping

De hoeveelheid winkels aan boord is erg groot. Er zijn winkels aan boord voor familie, vrienden en natuurlijk voor uzelf. De 96 meter lange boulevard is de ideale mogelijkheid om te winkelen, restaurants te bezoeken of ontspanningsruimtes op te zoeken.

Entertainment

Aan boord zijn drie gevarieerde landschappen te vinden, die u uitnodigen om zowel binnen als buiten te ontspannen. Ook is er een groot gebied speciaal ingericht op het plezier voor de gezinnen. Voor de kinderen zijn er waterparken en speelplaatsen aan boord. In de avonden is er ook voldoende te beleven. Zes avonden per week zijn er exclusieve shows van Cirque du Soleil te bewonderen. Deze shows zijn speciaal ontworpen voor de reizigers aan boord met MSC Cruises.

Wellness en sport

Informatie over wellness- en sportmogelijkheden op de MSC Grandiosa volgt binnenkort.

Schipsgegevens

 • Inbedrijfsstelling: 2019
 • Lengte: 331 m
 • Diepgang: 8,7 m
 • Tonnage: 181541 BRT
 • Snelheid: 22,2 kn
 • Aantal dekken: 19
 • Maximale bezetting: 6334
 • Bemanning: 1704
 • Gesproken talen aan boord: Engels
 • Valuta aan boord: EUR

Samen met de MSC Meraviglia en de MSC Bellissima vormt de nieuwe MSC Grandiosa de prachtige Meraviglia-klasse. Alle schepen in deze klasse staan er om bekend dat ze zeer royaal zijn gebouwd.

“Geweldig”
De naam van het schip geeft aan wat u kunt verwachten aan boord. Letterlijk vertaald betekent Grandiosa ook wel Geweldig. Zo is er genoeg aan boord om u te vermaken gedurende de cruise. Neem bijvoorbeeld het “Cirque du Soleil at Sea” concept. Simpelweg entertainment van het allerhoogste niveau. Gedurende uw cruise kunt u genieten van dit exclusieve en tevens verbluffende entertainment op zee. Naast een geweldige show, kan er ook genoten worden van een heerlijk diner. Met het “show and dining” concept kunt u er zelfs voor kiezen om tijdens de show een van de culinaire hoogtepunten te ontdekken.

Uitermate geschikt voor gezinnen
MSC Cruises staat er ook wel om bekend dat de schepen de perfecte thuishavens zijn voor gezinnen op zee. De MSC Grandiosa is dan ook geen uitzondering en vormt een waar paradijs voor gezinnen. Niet alleen de volwassenen kunnen genieten van alle voorzieningen aan boord, ook voor de kinderen is er meer dan genoeg te beleven. Zo kunnen de volwassenen er voor kiezen om onder het genot van een heerlijke cocktail te genieten terwijl de kinderen in het Polar Aquapark zich volledig kunnen uitleven. Het schip telt maar liefst 4 glijbanen, meerdere zwembaden en als dat nog niet genoeg is een geweldig touwenparcours. Zo is er elke dag genoeg te beleven op de MSC Grandiosa.

Rustgevende bestemmingen
Een cruise met de MSC Grandiosa zal gegarandeerd een succes worden. Neem bijvoorbeeld de vaarroutes van het schip. Bezoek de mooiste plekken in het Middellandse Zeegebied zoals het klassieke Genua, het romantische La Valetta of het altijd prachtige Barcelona.