Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Cruises over de Elbe

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Cruises over de Elbe

Prachtige landschappen grenzend aan de oevers en aantrekkelijke steden op de route - geniet van een schitterende riviercruise op de Elbe.

Elbe - Top aanbevelingen

Toon alle aanbiedingen
Cruises over de Elbe
De Elbe behoort tot een van de belangrijkste rivieren van Europa. Met een lengte van 1091 km is het de op één na langste rivier van Duitsland. De belangrijkste in Centraal-Europa liggende rivier ontspringt in Tsjechië. Vanaf daar doorkruist de Elbe het noorden van de Tsjechische Republiek en stroomt, onder andere, door de Duitse steden Dresden, Maagdenburg en Hamburg, waarna hij tenslotte bij Cuxhaven uitmondt in de Noordzee. De grootste en meest indrukwekkende stad aan de Elbe is Hamburg. In deze stad ontspringt de rivier in de de Norder- en Süderelbe, waar ze later weer worden verenigd. Herontdek het prachtige Duitsland tijdens een cruise op de rivier de Elbe en geniet van het prachtige landschap grenzend aan de rivier, zoals de North German Plain vlakbij Gorleben, waar de Elbe tijdens de Koude Oorlog deel uitmaakte van het IJzeren Gordijn. Maar ook de steden en dorpjes en hun activiteiten en attracties zijn zeker de moeite waard! Gezien de historische waarde van het landschap en de vele steden die aan de oevers liggen van de Elbe, is een riviercruise over de Elbe aantrekkelijk voor verschillende soorten toeristen.
Toon alle aanbiedingen

Tips voor Elbe cruises

Elbe - Top havens

Wachau, Duitsland
Wachau, Duitsland
-5%
vanaf454 €
Wachau Cruises
Praag, Tsjechië
Praag, Tsjechië
vanaf2.474 €
Praag Cruises
Elbe - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Tips voor cruises over de Elbe?

Bel ons020 220 41 41

Wilt u graag een cruise boeken en daarbij de prachtige steden, dorpen en natuur langs de Elbe ontdekken? Dan bent u bij Dreamlines aan het juiste adres. Onze experts kunnen u alles vertellen over de verschillende cruises die door dit gebied varen. De experts geven u onder andere meer informatie over de voordeligste cruises, wat de mooiste steden zijn en wanneer u het beste kunt boeken.