Antarctica cruises

Grote ijskappen, prachtige ijsbergen en intrigerende natuur - geniet van een unieke Antarctica cruise

Antarctica
Het enorm afgelegen Antarctica is, met de extreme kou, enorme ijsplaten en bergketens en de talloze exotische dieren een unieke bestemming voor een cruise. Een cruise naar dit afgelegen oord is erg speciaal, want niet de klok of de kalenders bepalen wanneer een reis naar dit gebied plaatsvindt, maar het ijs en het weer. De enige bewoners van het schiereiland zijn de onderzoekers die hier gevestigd zijn en de vele verschillende diersoorten die hier in kolonies voorkomen. Deze bestemming die alleen per cruise ontdekt kan worden is het droogste en koudste gebied op aarde en wordt ook wel het laatste continent genoemd. Of u nu een jonge ontdekker bent of een gepensioneerde avonturier, Antarctica is een zeer interessant gebied voor iedereen! Ervaar fascinerende activiteiten, zoals het spotten van walvissen en pinguïns. Bekijk de ontzagwekkende steile gletsjers en bewonder de uitgestrekte polaire ijskappen. Vaar vanuit de meest zuidelijk gelegen stad ter wereld richting Antarctica en ontdek de bestemming die onterecht vaak over het hoofd gezien wordt. Een reis naar Antarctica zal zonder twijfel een verpletterende indruk op u achterlaten.
toon meer
Antarctica1
Antarctica2}
Antarctica3}
Antarctica4}
Antarctica5}
Antarctica6}
Antarctica7}

Antarctica1
Antarctica2
Antarctica3
Antarctica4
Antarctica5
Antarctica6
Antarctica7

Antarctica - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.

LandingPage Contact Form Subtext

Neem contact met ons op!
* gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder
Vul alstublieft alle velden in!


Tips voor cruises naar Antarctica?
Onze aanbevelingen
  3-weekse cruises
Ga mee op de HANSEATIC inspiration naar Lyttelton, Nieuw-Zeeland
Ga mee op de HANSEATIC inspiration naar Lyttelton, Nieuw-Zeeland
33 nachten met de HANSEATIC inspiration
 05.02.2022
p.p.vanaf € 27.100
Aanschouw de parels van Zuid-Georgia
Aanschouw de parels van Zuid-Georgia
45 nachten met de Seabourn Quest
 24.02.2021
p.p.vanaf € 19.499
  Cruises vanuit Ushuaia
Ontdek de parels van Weddellzee, Antarctica
Ontdek de parels van Weddellzee, Antarctica
13 nachten met de MS Bremen
 07.01.2021
p.p.vanaf € 9.690
Vaar met de Silver Cloud Expedition naar Ushuaia
Vaar met de Silver Cloud Expedition naar Ushuaia
15 nachten met de Silver Cloud Expedition
 21.12.2021
p.p.vanaf € 16.470
Cruise met Silversea naar het charmante Ushuaia
Cruise met Silversea naar het charmante Ushuaia
10 nachten met de Silver Cloud Expedition
 december 2020 - januari 2021
p.p.vanaf € 10.980
Cruise met Silversea naar Antarctic Sound
Cruise met Silversea naar Antarctic Sound
12 nachten met de Silver Wind
 januari 2021 - februari 2021
p.p.vanaf € 13.680
19-daagse cruise met de Silver Cloud Expedition vanuit Ushuaia
19-daagse cruise met de Silver Cloud Expedition vanuit Ushuaia
18 nachten met de Silver Cloud Expedition
 30.01.2021
p.p.vanaf € 16.200
  Last minute cruises
Geniet van een 15-daagse cruise naar San Antonio
Geniet van een 15-daagse cruise naar San Antonio
13 nachten met de Norwegian Star
 januari 2021 - maart 2021
p.p.vanaf € 1.619
Geniet van een 23-daagse cruise naar San Antonio
Geniet van een 23-daagse cruise naar San Antonio
22 nachten met de Westerdam
 19.12.2020
p.p.vanaf € 3.879
Vaar met de Westerdam naar San Antonio
Vaar met de Westerdam naar San Antonio
20 nachten met de Westerdam
 30.01.2021
p.p.vanaf € 3.819
Geniet van een 17-daagse cruise naar Buenos Aires
Geniet van een 17-daagse cruise naar Buenos Aires
16 nachten met de Coral Princess
 03.01.2021
p.p.vanaf € 2.603
Vaar langs het charmante Stanley
Vaar langs het charmante Stanley
16 nachten met de Coral Princess
 december 2020 - februari 2021
p.p.vanaf € 2.594
Onze aanbevelingen
Naomi
Vaar met de Westerdam naar San Antonio
''Deze fantastische cruise vertrekt vanuit Buenos Aires naar de mooiste plekken op het zuidelijke deel van onze aarde. Aan boord van de Westerdam van Holland America Line zult u de Antarctica zoals nooit tevoren kunnen bewonderen. Ook de Falklandeilanden worden niet overgeslagen. Laat u gedurende 21 dagen begeleiden naar de meest indrukwekkende plekken van de Antarctica! ''

  • Buenos Aires - San Antonio
  • Zuid-Amerika,Stille Oceaan,Antarctica
  • 30.01.2021
  • 4 van 5

vanaf € 3.819
Bekijk aanbod
Lees meer 
Top Havens in Antartica
Antarctisch Schiereiland, Antarcticavanaf
€ 2.594

Het bergachtige Antarctische schiereiland is het noordelijkste deel van Antarctica. Door het relatief milde klimaat (in de zomer tot 3°C) zijn er hier veel onderzoeksstations gevestigd. Het bergachtige eiland wordt ook wel gezien als de uitloper van het Amerikaanse Andesgebergte, waarvan de hoogste top maar liefst 4.897 hoog is. Behalve uw medepassagiers zult u niet veel mensen tegenkomen. De kans is groter dat u adelie-, kinband- en ezelpinguïns tegenkomt. Deze schattige dieren komen hier namelijk in kolonies voor.

Straat Drake, Antarcticavanaf
€ 3.818

Straat Drake is een zeestraat tussen het zuidpunt van Zuid-Amerika en het noordpunt van Antarctica. Het verbindt de Atlantische Oceaan met de Grote Oceaan. De straat werd vernoemd naar de ontdekkingsvaarder Francis Drake maar werd voor het eerst bevaren door de Nederlandse schipper Willem Cornelisz Schouten. De harde wind in het gebied zorgt ervoor dat de zee ruig is. De straat wordt dan ook wel eens 'Drake Shake' genoemd vanwege het 'schudden' van de schepen. Als de wind gaat liggen wordt de straat ook wel 'Drake Lake' genoemd.

South Shetland Islands, Antarcticavanaf
€ 8.100

De South Shetland Islands zijn een eilanden groep, die zich over 500 kilometer uitstrekt. Op de eilanden zijn vulkanen aanwezig die nog steeds actief zijn. Vanwege een relatief mild klimaat is het mogelijk om wetenschappelijk onderzoek te doen in het gebied. De meeste eilanden worden alleen bewoond door dieren waardoor u de ware aard van Antarctica kunt ontdekken. De indrukwekkende en memorabele natuur gecombineerd met de stilte, die alleen verstoord wordt door de krakende ijsbergen, zorgen voor onvergetelijke cruise ervaring.

Zuid-Georgia, Zuid-Georgiavanaf
€ 10.350

De archipel Zuid-Georgia ligt in de zuidelijke Atlantische Oceaan, ongeveer 1.600 kilometer van het Zuid-Amerikaanse vasteland. De regio is een van de belangrijkste broedgebieden van de koningspinguïns. Het eiland is vooral populair door de verscheidenheid aan flora en fauna. Het eiland trekt vele vogels naar zich toe als gevolg van de ligging. Op het eiland zijn tegenwoordig onderzoeksstations gevestigd, die vroeger vooral gebruikt werden voor de walvisvaart.

Antarctic Sound, Antarcticavanaf
€ 4.838

De Antarctic Sound is een waterstraat die Antarctica scheidt van de Joinville eilanden en strekt uit over een lengte van 56 kilometer. Neem een kijkje bij een aantal zeldzame dieren in hun natuurlijke leefomgeving, ontdek de hoge gletsjers en geniet van het adembenemende landschap. Doordat het niet ver van de Zuidpool vandaan ligt, zijn er op Antartica extreme weersomstandigheden. Daardoor is het voor wetenschappers moeilijk om uitgebreid onderzoek te doen en nieuwe kennis te vergaren. Beleef de wonderen van de natuur van heel dichtbij.

Antarcticavanaf
€ 11.499

Ontdek het zuidelijkste punt van de aarde in volle glorie: Antarctica. Dit indrukwekkende continent zit boordevol verassingen en een bezoek hieraan belooft een unieke en onvergetelijke ervaring. Bewonder de diverse pinguïnsoorten in hun natuurlijke leefomgeving of spot prachtige walvissen in het wild. Tevens kunt u fascinerende plekken uit de geschiedenis bezoeken zoals de bewaard gebleven hut van de ontdekkingsreiziger Ernest Shackleton. Antarctica is een plek vol natuurlijke schatten!

Elephanteiland, Antarcticavanaf
€ 1.619

Elephanteiland is een rotsachtig, onbewoond eiland ten noordoosten van het Antarctisch schiereiland in de Zuidelijke Oceaan. Het eiland heeft haar naam te danken aan haar talrijke zeeolifanten, die in 1821 door de Britse zeehondenjager George Powell ontdekt werden en in bezit werden genomen door de Britten. Het eiland is erg bergachtig en voor het grootste deel bedekt met ijs wat prachtige plaatjes oplevert.

Westpoint Island, Falklandeilandenvanaf
€ 10.350
Weddellzee, Antarcticavanaf
€ 9.690

De Weddellzee is de grootste randzee van Antarctica, dat in het zuidelijke deel met ijsplaten en in het westelijke deel met een pakijs bedekt is. Het ijs op het overgebleven deel van de Weddellzee smelt voor drie maanden in de zomer. De Weddellzee is vooral populair onder reizigers door de bijzondere fauna die hier te ontdekken is. Zo is het mogelijk om de zeeluipaard, bultruggen, Weddellzeehond, krabbeneters en de reusachtige orka's te zien. Vanuit de Weddellzee is het mogelijk om excursies te maken naar omliggende eilanden.

South Orkney Eilanden, Antarcticavanaf
€ 12.240

De afgelegen Orkney Eilanden liggen ten noorden van het Antarctisch schiereiland in de Drake Passage. De eilanden die samen een oppervlakte van 622 vierkante meter in beslag nemen zijn pas in 1821 ontdekt door Nathaniel Palmer en George Powell. De vier grootste eilanden zijn Signy, Powell, Conoration en Laurie. Daar omheen liggen nog verschillende kleine eilanden en rotsen. De eilanden zijn één van de eerste gebieden in Antarctica die openbaar zijn gesteld voor toeristen, ondanks de lage temperaturen en de weinige zonuren.

Grave Cove, Falklandeilandenvanaf
op aanvraag
Saunders Island, Falklandeilandenvanaf
€ 13.320

Saunders Island behoort tot de Falklandeilanden en is het vierde grootste eiland. Het wordt gebruikt voor de schapenhouderij, maar aan de oostkand is een nederzetting en een landingsbaan. Bovendien is Saunders Island het broedgebied voor verschillende soorten pinguïns, albatrossen en andere vogels.

Nightingale Island, St. Helenavanaf
€ 10.350

Nightingale Island ligt in de zuid Atlantische Oceaan en is deel van de Tristan da Cunha-archipel. Nightingale Island staat bekend om de grote groepen verschillende zeevogels; elk jaar vliegen meer dan een miljoen vogels naar het eiland om daar te broeden. De grote pijlstormvogel en een kolonie pinguïns zijn de meest voorkomende broedende vogels op Nightingale Island.

Deception Island, Antarcticavanaf
€ 1.619

Het eiland is onderdeel van de Zuidelijke Shetland eilanden en kenmerkt zich door de actieve vulkaan en de cirkelachtige vorm. In meerdere onderzoekscentra worden de verhoudingen tussen verschillende dieren op het eiland onderzocht. Het landschap van het eiland bestaat uit gletsjers, vulkanen en stomende stranden. Mede door de activiteiten van de vulkaan wordt de haven een van de veiligste havens van Antarctica genoemd. De adembenemende natuur en de ontspanningsmogelijkheden is het eiland erg geliefd onder toeristen.

Gough Island, St. Helenavanaf
€ 10.350

Gough Island is onderdeel van de Tristan da Cunha eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Het staat bekend om haar ruige landschap en de vulkaanactiviteit.

Antarctica

Het mooiste aan een reis, is een unieke ervaring mee naar huis nemen. Een ervaring die nooit vergeten zal worden. Ontdek tijdens een cruise naar Antarctica de wonderen van het zuidelijkste punt van de wereld. 

Antarctica cruises openen deuren naar een ongerepte wereld

Ontdek het land onder de sterren van de Grote Beer en bewonder de ongerepte zuidelijke natuur in al haar schoonheid. Een van de meest interessantste bestemmingen tijdens een cruise naar Antarctica is het Antarctisch Schiereiland. Het hoogseizoen voor cruises naar Antarctica is tussen maart en mei. Door voldoende daglicht is een cruise tussen juli en augustus ook zeker mogelijk en de moeite waard. Tijdens een Antarctica cruise krijgen alle cruisers de gelegenheid om te leren over het leven in de Arctische gebieden. Het is naast een vakantiecruise ook een leercruise. Cruises naar Antarctica worden verzorgd door onder andere de Legend of the Seas van Royal Caribbean, de Silver Explorer van de rederij Silversea en door schepen van de Duitse rederij Phoenix Cruises. Het belangrijkste aan dergelijke expedities is natuurlijk de kleding. Het is aan te raden warme kleding mee te nemen en bijpassende schoenen te dragen voor het ijzige weer.

Verken Antarctica met Dreamlines

Beleef een onvergetelijke en avontuurlijke cruise met Dreamlines. Samen met de gerenommeerde partners wordt er service van hoge kwaliteit tegen de beste prijs geboden. Is de wereld van pure wildernis en ontspanning iets voor jou, dan ben je voor cruises naar Antarctica bij Dreamlines aan het juiste adres. Boek een oceaan cruise tegen de beste prijs op Dreamlines.nl. Bij Dreamlines wordt veel waarde gehecht aan vriendelijkheid en comfort zodat alle reizigers gegarandeerd een unieke ervaring kunnen opdoen en volledig kunnen ontspannen. Zijn er vragen, neem dan snel contact op met de cruise experts van Dreamlines.

 

Antarctica Beoordelingen