Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Cruises over de Seine

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Cruises over de Seine

Laat u inspireren door een riviercruise langs historische plaatsen en geniet van een prachtige riviercruise over de Seine.

Seine - Top aanbevelingen

Toon alle aanbiedingen
Cruises over de Seine
De Seine is een rivier in Noord-Frankrijk. De bron van de Seine bevindt zich in het wijnrijke Bourgogne en de rivier stroomt helemaal naar het Engelse kanaal in de havenstad Le Havre en legt daarmee een afstand van 776 kilometer af. Riviercruises over de Seine zijn exclusief, vanwege de prachtige steden en omgeving waar de rivier doorheen stroomt. Een cruise over de Seine zal een dusdanige indruk achterlaten dat u de neiging heeft meteen een nieuwe riviercruise over de Seine te boeken. In de prachtige regio Normandië wordt langs grote lavendelvelden en indrukwekkende Chateau's gevaren, waardoor u zich in het verleden zult wanen. Naast de prachtige natuur zijn er de indrukwekkende steden aan de oever van de Seine. De populairste bestemming is natuurlijk de hoofdstad: Parijs. Hier kunt u genieten van een hoop populaire bezienswaardigheden, waarmee een blik op de Eiffeltoren zeker niet zal ontbreken. Andere noemenswaardige bestemmingen zijn Rouen en Le Havre. Rouen is een betoverend oud stadje waarbij de wonderbaarlijke kathedraal, befaamd door de schilderijen van Monet, een krachtig middelpunt is. De Seine mondt uit in Le Havre waar het zich samenvoegt met het Engelse kanaal.
Toon alle aanbiedingen

Tips voor Seine cruises

Seine - Top havens

Parijs, Frankrijk
Parijs, Frankrijk
-46%
vanaf568 €
Parijs Cruises
Rouen, Frankrijk
Rouen, Frankrijk
-46%
vanaf568 €
Rouen Cruises
Vernon, Frankrijk
Vernon, Frankrijk
-46%
vanaf568 €
Vernon Cruises
Caudebec-en-Caux, Frankrijk
Caudebec-en-Caux, Frankrijk
-46%
vanaf696 €
Caudebec-en-Caux Cruises
Les Andelys, Frankrijk
Les Andelys, Frankrijk
-46%
vanaf696 €
Les Andelys Cruises
Conflans-Sainte-Honorine, Frankrijk
Conflans-Sainte-Honorine, Frankrijk
vanaf1.049 €
Conflans-Sainte-Honorine Cruises
Mantes-la-Jolie, Frankrijk
Mantes-la-Jolie, Frankrijk
vanaf924 €
Mantes-la-Jolie Cruises
Seine - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Tips voor riviercruises over de Seine

Bel ons020 220 41 41

Zin in een cruise over de Seine maar wordt u overweldigd door het aanbod? Bent u gecharmeerd door Parijs en wilt u alle tijd nemen om de Eiffeltoren te beklimmen of het Louvre te bezoeken? Dan kunt u genieten van een 5-daagse riviercruise met Parijs als basis. Wilt u meer van Frankrijk ontdekken dan alleen de hoofdstad? Dan neemt de MS Amadeus Diamond u graag mee op een uitgebreide cruise langs de mooiste plekjes van de Seine. Wanneer u écht alles wilt bewonderen wat de Seine u te bieden heeft dan is wellicht een cruise op de Renoir de perfecte optie voor u. Deze riviercruise neemt u in 11 dagen mee van Parijs naar het Engelse kanaal en terug. De beste periode om een cruise over de Seine te boeken is van mei tot september wanneer de Franse zomerzon op het dek van het schip schijnt.