Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Cruises naar Spanje

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoeken terugzetten
Reisduur
nacht
nachten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Spanje (2016)
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
incl.: Spanje
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

DREAMLINES Package
Lees meer
25 nachten, 12 havens
Norwegian Dawn – Afrikaanse kust van Barcelona tot aan Kaapstad
Dreamlines Package
  • Norwegian Dawn
  • Afrika
  • 05-11-2024 - 30-11-2024
  • hotelaccomodatie
  • tour
  • dranken
  • volpension
  • vlucht
vanaf
3.749 €
p.p.
Naar aanbod

Cruises naar Spanje

Het land waar de Spanjaarden zo trots op zijn met mooie kuststreken, lange zandstranden en het ruige, dorre land. Maar ook op zijn vele voetballers, kunstenaren en wijnen. Velen zullen al eens op vakantie zijn geweest naar Spanje, maar met een cruise bezoekt u vele plekken in Spanje met een hele nieuwe kijk. Vooral de plekjes die niet bekend staan om hun toerisme, prachtige Spaanse dorpen met een schat aan historie en gastvrijheid. Een prachtig volk van cultuur en temperament. Spanje zal altijd een populaire vakantieland bij de lage landen.

De Middellandse Zee
Bezoek de sfeervolle Zuid-Europese steden met als hoogtepunten en stops aan de Franse Riviera. Of andere bestemmingen in Spanje, Italië en Tunesie. Ook worden de eilanden Mallorca, Ibiza en Corsica vaak op de agenda gezet. Cruises naar steden gelegen in de Noord-Afrikaanse gedeelte wordt ook steeds populairder. Zo wordt Tripoli ook weer vaker op de agenda gezet. Dan is er ook een andere kleine parel gelegen in de Middellandse Zee, Malta. Makkelijk te verkennen in één dag en zorgt gegarandeerd voor een tevreden en voldaan gevoel bij terugkomst aan boord.

De Canarische eilanden
Voor de Afrikaanse kust liggen de Canarische Eilanden, gelegen in de Atlantische Oceaan ter hoogte van de zuidkant van Marokko. Er zijn verscheidene theorieën over het ontstaan van de eilandengroep. Er wordt ook gezegd dat het de overblijfselen zijn van het legendarische eiland Atlantis. Het bestaat uit bewoonde en onbewoonde eilanden, waarvan de zeven grootste eilanden bewoond zijn: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuertaventura, La Palma, Gomera en Hierro. De rest van de eilanden zijn vrij klein en onbewoond. Iedere eilanden heeft zijn eigen karakter, natuur, sfeer en landschappen. Reizen naar deze eilanden is het populairst in het voor- en najaar vanwege het prettige klimaat dat er heerst. Maar het hele jaar door heeft de eilandengroep goed weer. Dus ook in de winter begint het gebied steeds populairder te worden.