Dreamlines logo
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert
tot wel
-50%

Cruises naar Italië

Cruise Italië !

Middellandse Zee (404)
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoeken terugzetten
Reisduur
nacht
nachten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Napels, Italië (404)
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
Middellandse Zee
incl.: Napels, Italië
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar Italië

Het land van even tot rust komen, mode, heerlijk eten en millenia aan geschiedenis. Wanneer u door middel van een cruise Italië ontdekt, ziet u dat het land zich strekt vanaf de bakermat van het Romeinse rijk, Rome tot de hoofdstad van de mode in het Noorden Napels tot Venetië tot aan Napels in het zuiden en de vulkaan Etna op Sicilië. Wanneer u vanaf dit prachtige land een cruise maakt zult u de azuur blauwe zee ontdekken en prachtige steden Zoals Rome waar u zeker niet mag vergeten om de Sint Pieters kerk en het Vaticaan te bezoeken. Wanneer u verder stopt in Italië komt u bijvoorbeeld in door velen wel de mooiste stad ter wereld genoemd, en in ieder geval een van de meest romantische, Venetië. Ook steden als het oude Bari, Livorno en Catania zijn een waar genot om te zien.
Venetië, haar kooplieden en de charme
Ooit was Venetië het middelpunt van handel in Europa, dit lied de rijke stad dan ook uitgebreid zien. De stad is een verzameling van stenen bruggetjes, kleine steegjes en een prachtig grachtenstelsel dat elk jaar ongeveer 1 centimeter zink. Daarnaast vindt u er het historische San Marcoplein met het indrukwekkende Dogenpaleis, hier zijn vele terrasjes waar u heerlijk kunt genieten. Deze prachtige stad moet u beslist gezien hebben wanneer u er in de buurt komt. Wanneer u hier met een cruise komt is de excursie dan ook een absolute must het is dan ook een ervaring om nooit te vergeten.
Toscane en Sicilië
Daarnaast wanneer u meer richting de Toscane gaat zult u wellicht vanaf het schip Wijn en olijfgaarden, in de glooiende heuvels zien liggen, zeker wanneer u Livorno Nadert deze prachtige regio vormt dan ook het typische beeld van Italië dat men verwacht. In het uiterste zuiden van Italië vindt u het eiland Sicilië. Wanneer u met een cruise Italië naar dit vulkanische eiland vaart zult u zien dat het een lust voor het oog is. Het contrast van de prachtige baaien en met azuur blauw en aquamarijn groen water tegen de stijle klif dorpjes. U kunt hier heerlijk wandelen en genieten van de mooie natuur. Naast het mooie landschap kunt u ook steden als Taormina en Palermo bezoeken, waar u vele indrukwekkende bezienswaardigheden kunt bekijken misschien met een excursie. Droomt u al helemaal van een cruise naar Italië neem dan contact op met het vriendelijke en competente Dreamlines service team.