Dreamlines logo
tot wel
-50%

Cruises naar Portugal

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
Zoeken terugzetten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
pt
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar Portugal

Ontdek het prachtige Portugal met een cruise naar Portugal ontdekt u bijvoorbeeld Lissabon de hoofdstad van dit prachtige land, met haar Romantische wijken met nauwe straatjes, de heerlijke Portugese cuisine en op de achtergrond Fado muziek, een van de traditionele vormen van muziek. Wanneer u naar met een cruise naar Portugal gaat is het ook zeer eenvoudig om door te varen naar Afrika of wat dacht u er van om vanuit hier uw oversteek naar Amerika te beginnen, of reist u liever af naar Spanje en de Canarische eilanden zoals Tenerife, Las Palmas of Fuerteventura.

De prachtige Algarve

Natuurlijk is een bezoek aan Portugal niet compleet zonder een bezoek aan de prachtige kustlijn. De meest uitgelezen plek daarvoor is de Algarve. Deze strekt zich uit langs de gehele kust en haar hoge kliffen zijn vanaf een cruise schip dan ook prachtig afgetekend tegen de donkerblauwe zee. In zowel zomer als winter kunt u hier genieten, dankzij de witte zandstranden en het aangename klimaat is de bestemming het hele jaar door warm. Naast haar stranden kent de Algarve ook een groot aantal culturele en historische bezienswaardigheden, bijvoorbeeld het oude Castelo in Silves en de kathedraal São Lourenco dos Matos.

Porto en Lissabon

Porto is na Lissabon de grootste stad van Portugal en een zeer mooie cruise bestemming. Het middelpunt is de kathedraal van La Igreja da Sé. Het indrukwekkende gebouw is gebouwd in de 12e en 13e eeuw, maar tot in de 19e eeuw zijn er delen aangebouwd. Hierdoor is een zeer interessante stijl van gemengde bouwstijlen ontstaan. De Sé waakt hoog boven de stad en kijkt uit op de brug van Gustav Eiffel. Een cruise naar Portugal neemt u dan ook weer even terug naar de zomer, zelfs wanneer het hartje winter is. Wanneer u van plan bent een cruise te maken dan kunt via Dreamlines profiteren van fikse kortingen en in vele gevallen gratis boord tegoed. Bent u geïnteresseerd, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dreamlines, onze competente en vriendelijke service medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u advies te bieden betreffende Cruises.