Dreamlines logo
tot wel
-44%

Cruises naar Costa Rica

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
216 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
216 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
cr
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar Costa Rica

Wilt u even helemaal weg, genieten van de frisse zee bries, de parel witte stranden en de prachtige uitgestrekte natuur. Met een cruise naar Costa Rica kan het! Dit land staat bekend als een van de veiligste landen van Latijns-Amerika en heeft prachtige jungles met een biodiversiteit die bijna ongeevenaard is op deze planeet. Zo komen er bijvoorbeeld minstens 1251 soorten vlinders voor in Costa Rica, natuurlijk in de meest prachtige kleuren. Het is door deze hoge biodiversiteit, de prachtige stranden en de koloniale steden van dit Latijns-Amerikaanse land, dan ook ten zeerste aan te raden om hier een land excursie te doen. Vanuit Puntarenas de belangrijkste havenstad, bent u in ongeveer anderhalf uur in de hoofdstad San José.
Het goud van Costa Rica
Costa Rica betekent letterlijk vertaald “Rijke Kust” en wanneer u hier met een cruise naar toe gaat weet u ook waarom. Costa Rica werd voor het eerst in 1502 door de Europeanen ontdekt en het was dan ook Christoffel Columbus die op zijn vierde ontdekkingsreis het land ontdekte. In 1524 werd het land een Spaanse kolonie als zijnde het zuidelijke gedeelte van Guatemala. Een van de havens waar cruise schepen in Costa Rica aanleggen is Puntarenas. Puntarenas was vroeger bekend onder de naam Villa Bruselas en werd als eerste ontdekt door Hernán Ponce de León in 1519. Los van dit is in het gehele gebied prachtige natuur zoals in de gebieden Montezuma, Cabo blanco absolute nature reserve, tortuca en de Coco eilanden. Zelfs wanneer u met een cruise excursie op Costa Rica aan land gaat is de hoofdstad San José zeker een bezoekje waard. Zo kunt u in de hoofdstad van Costa Rica na een luxe cruise van nog meer pracht en praal genieten in het goud museum.
Verder Cruisen vanuit Costa Rica
Wanneer u naar Costa Rica bent gekomen per cruise is er waarschijnlijk een tijd van komen en natuurlijk ook van gaan. Maar wees niet getreurd, er zijn nog vele andere prachtige cruise bestemmingen waar u naar toe kunt gaan. Zoals bijvoorbeeld Puerto Rico, Havana, Panama om daar het Panama Kanaal te zien, of wat dacht u van Cartagena waar u de Colombiaanse sferen proeft met een typisch Caraïbisch sausje, letterlijk! Want deze stad staat bekend om haar overheerlijke gerechten.