Cruises Havana

Helaas zijn er geen passende offers gevonden
Tip: Minder zoekcriteria, geeft meer zoekresultaten aan
opnieuw zoekenzoek nu reset
minder filters = meer resultaten

Vraag om advies
Bel nu
020 220 41 41
Mailaanvraag
[email protected]
Top aanbiedingen
Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

Results page tips disclaimer text at bottom

Cuba, officieel de Republiek Cuba, is een land in de Caribbean die bestaat uit het eiland Cuba, Isla de Juventud en meer dan 4000 kleinere eilandjes. Het eiland is zeer populair als cruisebestemming en wordt dan ook door veel rederijen bezocht.

Trekpleisters van Cuba

Cuba is een relatief groot land en heeft veel (historische) bezienswaardigheden. Zo kunt u op het Plaza de la Revolución de plek zien waar voormalig dictator Fidel Castro zijn speeches hield. Verder staat er een hoge toren met een beeld van de nationale held van Cuba, Jose Martí. Als u een echte museumliefhebber bent dan kunt u een kijkje nemen in het Museo de la Revolución. Dit museum staat in het teken van de geschiedenis van Cuba. Hier kunt u documenten en foto’s over de onafhankelijkheidsoorlogen bekijken en achter het museum kunt u grond-lucht raketten, spionage vliegtuigen en andere (oorlogs)voertuigen bezichtigen.

Verder kunt u de geboorteplaats van het alcoholische drankje de Mojito bezoeken in Cuba. De La Bodeguita del Medio en El Floridita bar en restaurant is gelegen in Havana en was tevens de thuishaven van voormalig Nobelprijswinnaar Ernest Hemmingway.

Klimaat

Het klimaat in Cuba is het hele jaar door zeer aangenaam alhoewel er gemiddeld meer dan 200mm neerslag per maand valt. Toch kunt u het gehele jaar in de zee zwemmen die een gemiddelde temperatuur van 27 graden heeft.

Cruises Havana Beoordelingen

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten