Dreamlines logo
tot wel
-35%

Cruises naar China

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
234 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
234 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
cn
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar China

Van het Historische Beijing tot het hypermoderne Shanghai, China kent een rijke cultuur en historie. Met 56 door de overheid erkende etnische minderheden, en een heel scala aan talen dat gesproken wordt binnen het hedendaagse China is het dan ook een bestemming van een ongekende diversiteit. Vanuit China vaart u overigens ook gemakkelijk naar, Japan, Vietnam, Thailand en Singapore.
Beijing
Beijing, de oude hoofdstad is een van de grootste toeristen trekpleisters in China. Het is dan ook de historische en culturele hoofdstad. Een excursie vanaf uw Cruise brengt u naar de Verboden stad, van de ming Dynastie tot de Quing Dynasty was de stad verboden voor buitenstaanders. Het was dan ook de verblijfplaats van de Chinese keizers. Grenzende aan het Tianamen plein is de verboden stad met bijna 980 gebouwen dan ook het grootste paleizen complex ter wereld. En vandaag de dag kunt u het bezoeken en de pracht en praal waar in de Chinese keizers leefde ontdekken. Wanneer u meer tijd heeft in Beijing kunt u er ook voor kiezen om de Hutongs te verkennen, deze authentieke buurtjes zijn nog springlevend in Beijing en geven de stad dan ook niet overal het aandoen van een gigantische metropool. Vergeet u ook niet om de culinaire specialiteit van de stad te proberen, Peking eend, een unieke bereiding van deze vogel ontstaan in Beijing.
Shanghai
De andere gigantische metropolis met de grootste haven ter wereld is Shanghai, u kunt er wanneer u aanmeert met de Cruise vanaf de Bund de wereld beroemde skyline van Pudong bezichtigen. Of u kunt zelf naar het district Pudong aan de andere kant van de Haung Pu rivier een van de hoge gebouwen in om vanuit daar een prachtig zicht te hebben over de stad. Wanneer u met een cruise naar Shanghai gaat vergeet dan overigens niet om naar de buurt French Consession te gaan, de buurt heeft vele europeese trekjes en is dan ook zeer populair, u vindt er de beste restaurants en de meest trendy barretjes van de stad. Verder kunt u er nog naar Yu Garden, een authentiek chinees paleisje en haar tuinen die bijna wordt opgeslokt door de moderne stad. Vanuit China kunt u overigens gemakkelijk door varen naar Japan, Zuid Korea, Vietnam Indonesië en vele andere landen. Gaat u graag op een cruise naar het verre oosten, informeer u dan over het complete aanbod van Dreamlines.