Dreamlines logo
tot wel
-48%

Cruises naar Thailand

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
214 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
214 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
th
Zoeken terugzetten

Cruises naar Thailand

Gelegen in het Zuid-Oosten van Azië is deze koninkrijk een van de weinige landen, die authentisch is en geen invloeden van bezetting in de koloniale tijd kent. Zo heeft dit land een rijke cultuur en is de gastvrijheid van de inwoners hartverwarmend. Thailand wordt ook wel ‘het land van de glimlach’ genoemd. Geniet dagelijks van de heerlijke Thaise gerechten. Het land heeft ook meerdere natuur facetten die allemaal de moeite waard zijn om te ontdekken.Het noorden heeft bergen die uitlopers zijn van de Himalaya gebergte en begroeid zijn met teakbossen. Het centrale gedeelte is een laagvlakte waar vooral rijstvelden de overhand hebben. In het zuiden zijn er veel tropische regenwouden en mangroven moerassen. Het land heeft gemeenschappelijke grenzen met Myanmar, Laos, Cambodja en Maleisië.

Ontdek Bangkok
Bangkok is een grote stad die zowel in de hoogte als de breedte flink aan het groeien is. Het is een belangrijke hub in de regio. Het vliegveld heeft verbindingen met de hele wereld, en er heerst veel concurrentie onderling waardoor het goedkoop is om naar omliggende landen te reizen. Door het hoge toeristen aantal zijn er veel straatnamen en dergelijke ook in het Engels aanwezig waardoor het makkelijker is om bezienswaardigheden te vinden voor de bezoekers. Zo kunt u naar Sukhumvit gaan, het moderne commerciële hart van Bangkok. Of ga naar Rattanakosin, het “Oude Bangkok” waar de beroemdste tempels, ook wel “Wats” genaamd, zich bevinden.

Reis af naar China
Een must-do route vanuit Thailand is natuurlijk van het authentieke Thaise cultuur naar de verboden stad op cruise te gaan. Vaar door de Zuid-Chinese Zee, Oost-Chinese Zee en de Gele Zee en bezoek steden als Ko Samui in Thailand, Ho Chi Minh Stad, Da Nang en Ha Long Bay in Vietnam. Vanuit hier kunt u ook nog Taiwan verkennen en eindigen in het prachtige China waar u in Hong Kong en Shanghai het moderne china kunt zien en in Beijing de historie en cultuur, bijvoorbeeld de verboden stad. Oceania Cruises is een luxe manier om dit te ervaren. Wilt u meer te weten komen over cruises naar en vanuit Thailand? Neem dan contact op met Dreamlines.nl waar een van onze specialisten u graag verder helpen om uw droomreis samen te stellen.