Dreamlines logo
tot wel
-50%

Cruises naar Frankrijk

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
Zoeken terugzetten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Frankrijk (1841)
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
incl.: Frankrijk
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar Frankrijk

Een populair vakantieland voor vele Nederlanders is Frankrijk, een van de meest bezochte landen in heel Europa. Nederlands gaan wel vaker naar Frankrijk om even stoom af te blazen, met zijn tweeën of met het gehele gezin. Bezoek het land opnieuw, maar bekijk het deze keer vanuit een heel ander Perspectief.Bezoek de Franse kusten, deze hebben vele gezichten en zijn dan ook een parel van diversiteit. U vindt in de streek Bretange scherpe rotsen, kliffen, graniet kusten een ruig landschap dus, maar wanneer u af reist naar de Cote d’Amour zijn er mooie baaien en moeraslanden. Wanneer u verder reist naar de Baskische kust kunt u genieten van hoge kliffen en duinen.
Het Middellandse Zee gebied verkennen
Een populaire bestemming voor een cruise is het Middellandse Zee gebied. Door een grote variatie aan cruises is het mogelijk om uw eigen draai er aan te geven en het te combineren. U kunt kiezen uit cruises in de Oostelijke- of de Westelijke Middellandse Zee gebied. Ontdek de verschillende culturen en omgevingen en maak hierbij een keus uit meerdere rederijen die hier varen. MSC Cruises, Royal Carribean International en Azamara Club Cruises hebben voor elke prijsklasse een groot aanbod in de Middellandse Zee. Bepaal de duur van uw reis en waar het heen gaat. Het brede aanbod dat deze bestemming biedt, is een garantie voor een geslaagde ontspannende reis.
Naar Italië varen
Het land van even tot rust komen, mode, heerlijk eten en millenia aan geschiedenis. Wanneer u Italië ontdekt u het land dat strekt vanaf de bakermat van het Romeinse rijk Rome tot de hoofdstad van de mode in het Noorden Milaan, tot Napels in het zuiden en Venetië als meest romantische stad. Daarnaast is er ook nog de vulkaan Etna op Sicilië, zo laat dit land zien hoe divers het is. Wanneer u vanaf dit prachtige land een cruise maakt zult u de azuur blauwe zee ontdekken en prachtige steden Zoals Rome waar u zeker niet mag vergeten om de Sint Pieters kerk en het Vaticaan te bezoeken. Wanneer u verder stopt in Italië komt u bijvoorbeeld in door velen wel de mooiste stad ter wereld genoemd, en in ieder geval een van de meest romantische, Venetië. Ook steden als het oude Bari, Livorno en Catania zijn een waar genot om te zien.