Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Le Ponant

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Le Ponant
Cruises met Le Ponant

Vaar mee op de Le Ponant van de Franse rederij Ponant . Dit schip heeft de mogelijkheid, door haar relatief kleinere omvang, in kleinere havens aan te meren. Hierdoor kunt u veel onontdekte bestemmingen verkennen.

De buitenhutten zijn van alle gemakken voorzien, waardoor ultiem zult genieten van uw cruisevakantie. Daarnaast beschikken de hutten en suites over een ramen waardoor u een prachtig uitzicht heeft van uw bestemming.

Op het schip kunt u genieten van vele Franse gerechten en wijnen. In het panoramische restaurant kunt u genieten van een prachtig uitzicht terwijl u dineert met vrienden of familie. S’ ochtends kunt u genieten van een variërend buffet.

Op het schip zult u zich zeker niet vervelen. Zo kunt u de onderwaterwereld observeren door een de ramen die zich onder de zeespiegel bevinden. S’avonds kunt u genieten van de zonsondergang en de sterrenhemel. De sportliefhebbers kunnen gebruik maken van de sportschool.

Toon alle aanbiedingen
Le Ponant - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Le Ponant

 • Scheepslengte
  88 m
 • Passagiers
  64
 • Aantal dekken
  4
 • Bouwjaar
  1991

Dekken en hutten - Le Ponant

CardBackground

Buitenhut

max. 214 m²

Air conditioning

CardBackground

Balkonhut

max. 216 m²

Air conditioning

CardBackground

Suite

max. 247 m²

Air conditioning

Selecteer een dek:

Marie-Galante Dek
deck plan

Tips voor Le Ponant cruises

De vloot van de Compagnie

Op elk schip van de rederij wordt uitstekende service verzekerd. Alle passagiers genieten van een geweldige sfeer en enorme gezelligheid op een van de schepen van de vloot van de Franse rederij. De Le Ponant werd gebouwd in 1991 en biedt in totaal plaats voor 64 passagiers. Met dit schip is het mogelijk om rond te reizen, terwijl u kijkt naar de spectaculaire zeilen van het fantastische schip. De familiesfeer neemt alle passagiers mee naar de Canarische Eilanden, het Caribisch Gebied, Midden-Amerika en nog meer bestemmingen. De Le Boréal ontscheepte voor het eerst in 2010 en heeft de coole bijnaam: De ‘Mega-Yacht’. Aan boord is er niets anders te vinden dan onvoorstelbare luxe. Dit illustere schip reist naar Antarctica, Zuid-Amerika, het Caribisch Gebied, Noord-Europa en nog andere adembenemende bestemmingen. Niet alleen de twee bovengenoemde bieden onvoorstelbare luxe en fantastische bestemmingen, alle vijf schepen van Compagnie du Ponant staan voor luxe, comfort en gezelligheid. De droomachtige voorzieningen zijn er om geïnspireerd te raken, maar waar de Compagnie nu echt bekend om staat is de fenomenale service. De filosofie van de rederij wordt weerspiegeld in elk schip en in elk bemanningslid. Alle schepen genieten van een hoge veiligheidsstandaard. Spannende trips geleid door opgeleide reisleiders zijn dagelijks beschikbaar op het schema van het schip, mocht er de gelegenheid zijn voor de passagiers om mee te gaan op een trip. Maak kennis met adembenemende landschappen en reis naar verre kusten en havens. Maak nieuwe indrukken, leer culturen kennen en bekijk flora en fauna, wordt verrast met een fantastische reis.

Uw droomreis is te vinden op Dreamlines

Een reis met een van de zeiljachten van Compagnie du Ponant. Een reis vol luxe en ontspanning op de heerlijke zee. Laat jezelf gaan, ontsnap uit het dagelijkse leven en geniet van een dromerige reis. De crew van Compagnie du Ponant kijkt elke dag of alle passagiers wel aan het genieten zijn van de comfort en luxe die de rederij aanbiedt. Ga aan boord en neem in een duik in de wereld, op een van de schepen van du Ponant. Reserveer uw vakantie bij Dreamlines, de medewerkers zijn gratis te bereiken en helpen graag iedereen met het plannen van de droomvakantie.