Mariner of the Seas®

Cruises met Mariner of the Seas®

De Mariner of the Seas® is een van de schepen van de rederij Royal Caribbean. Royal Caribbean staat  bekend om haar geweldige oceaancruises, prachtige schepen en luxe aan comfort. Het  geweldige schip heeft een grootte van 311 meter en kan maar liefst 3.114 passagiers meenemen. Daarbij zijn er 1.185 bemanningsleden. Aan boord van de Mariner of the Seas® zal elke passagier zich beslist comfortabel voelen. Elke passagier heeft keuze uit de binnen of buitenhutten, hutten met en zonder balkon of luxe suites. Alle hutten op de Mariner of the Seas® zijn zodanig ingericht dat iedereen gedurende de cruise helemaal kan ontspannen en genieten van de reis.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  311 m
 • Passagiers
  3114
 • Aantal dekken
  15
 • Bouwjaar
  2004

Mariner of the Seas® Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Mariner of the Seas® Dekplan


Selecteer een dek 


Mariner of the Seas® Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Voorzieningen:

  Mariner of the Seas® Hutten


  Selecteer een hut 

  Binnenhut

  Buitenhut

  Balkonhut

  Suite Cabin

  Beschrijving

  Hutten

  Aan boord van de Mariner of the Seas® zult u zich beslist comfortabel voelen. U kunt kiezen uit binnen-, buiten-, balkonhutten en suites. Welke categorie u ook kiest al uw behoeftes en voorkeuren zullen worden vervuld. Bent u met het gehele zin op vakantie? Op de Mariner of the Seas® zijn ook speciale familiehutten te vinden. Er is overal aan gedacht.

  Eten en drinken

  Aan boord van de Mariner of the Seas® zijn diverse culinaire hoogstandjes te vinden. Zoek een mooi plekje op in het hoofdrestaurant of een van de specialiteitenrestaurants. Of u nou Italiaans in Portofino, zeevruchten in Chops Grille, Amerikaans specialiteiten in Johnny Rockets of een ijsje bij Ben & Jerry’s wilt eten, bijna alles is verkrijgbaar aan boord. Bij de renovatie zijn de Boardwalk Dog House en Giovanni’s Table toegevoegd aan de diner opties. Voor een rustige avond kunt u met de taxi service van warme en koude snack genieten tussen 05:00 en 24:00 in uw eigen hut. Verschillende bars en lounges bieden uw wijnen, cocktails en koffiespecialiteiten aan.

  Entertainment en activiteiten

  Aan boord van de Mariner of the Seas® is een uitgebreid aanbod aan entertainment en activiteiten aanwezig. Zoek de ijsbaan op voor een spectaculaire show of een maak zelf een rondje over het ijs. In het theater worden diverse Broadway shows gegeven. Genoeg keuze voor de musical fans. Beproef uw geluk in het casino wat een Vegas uitstraling heeft. Voor de filmliefhebbers is een bioscoop te vinden op het schip. Bekijk de nieuwste film met uw partner. Een verscheidenheid aan winkels zijn aan boord te vinden. Of u nou cosmetica of nieuwe kleren zoekt. Allerlei dingen zijn er te vinden.

  Welness en sport

  In de Day Spa kunt u volledig ontspannen en nieuwe energie opdoen. Kies uit een van de behandelingen voor een relaxte middag. In het fitnesscentrum kunt u trainen met de modernste apparatuur. De mogelijkheden in de spa en fitnesscentrum zijn zeer divers.

  Dresscode

  Tijdens de cruise kunt u overdag sportieve en casual kleding dragen. Voor de avondprogramma’s kunt u ook casual kleding dragen. Desondanks wordt er geadviseerd om elegante en feestelijke kleding meet te nemen voor een chique avond. Voor excursies aan wal worden comfortabele schoenen aanbevolen.

  Schip gegevens

  • Inbedrijfstelling: 2003
  • Lengte: 311 m
  • Tonnage: 138000 BRT
  • Snelheid: 22 Knopen
  • Aantal dekken: 15
  • Passagiers: 3114
  • Personeel: 1181
  • Taal aan boord: Engels
  • Valuta aan boord: USD
  • Internet aan boord: Internetcafe, tegen betaling

  Amusement aan boord van de Mariner of the Seas®

  Aan boord van de Mariner of the Seas® zijn veel waanzinnige activiteiten te beleven. Er zijn namelijk aparte dekken waar de passagiers zich kunnen vermaken. De activiteiten aan boord zijn; muurklimmen, minigolven, basketballen en joggen op een van de jogging tracks. Ook is er een ijsbaan aanwezig op het schip. Andere entertainment opties, waar minder sport voor nodig is, zijn ook aanwezig. Er is namelijk een geweldig Broadway-Stijl theater waar de beste en leukste shows worden gegeven. Voor de passagiers die erg veel van shoppen houden, er is een Royal Promenade waar onder andere de leukste kleding en juwelen gekocht kunnen worden.

  Culinaire eetgelegenheden

  Aan boord van het schip zijn vele opties voor ontbijt, lunch en diner. Er is een erg groot aanbod van restaurants. In het hoofdrestaurant bereidende beste chef-koks van de wereld de lekkerste gerechten. Ook is er een optie om mee te kijken in de keuken, om te zien hoe alle culinaire gerechten bereid worden. Naast het hoofdrestaurant is er ook de Chops Grills Steakhouse, Giovanni’s Table en een Asian-Fusion cuisine. Hier worden vele internationale gerechten gemaakt.

  Fitness en rust

  Aan boord van de Mariner of the Seas® is een state-of-the-art fitness center, waar tevens alle passagiers mee kunnen doen met verschillende groepslessen. De Mariner of the Seas® beschikt over maar liefst 10 zwembaden. Bij sommige zwembaden is ook een Vitality Spa aanwezig waar iedereen behandelingen in massages en acupunctuur kan ondergaan. Ten slotte is er ook een zwembad met een geweldig groot outdoor scherm.

  Cruise naar Phuket en Maleisië met Mariner of the Seas®

  Royal Caribbean organiseert jaarlijks honderden cruises over de hele wereld. De Mariner of the Seas® maakt vele verschillende reizen. Bij de Mariner of the Seas® is het mogelijk om cruises te boeken tussen de 4 en 15 nachten en dit schip reist af naar plaatsen als Phuket, Japan en Incheon.