Norwegian Encore

Norwegian Encore

Ervaar de prachtige Caribbean aan boord van de Norwegian Encore

Cruises met Norwegian Encore

Vanaf het najaar in 2019 is het mogelijk om aan boord te stappen van het nieuwste schip in de vloot van Norwegian Cruise Line. Het schip zal gaan varen onder de naam Norwegian Encore en biedt plaats aan net iets minder dan 4000 passagiers.

Gedurende een cruise met de Norwegian Encore heeft u de uitgelezen mogelijkheid om de Caribbean te ervaren als nooit tevoren. U zult zich vanzelfsprekend thuis voelen op dit schip. U heeft de keuze uit vele verschillende hutcategorieën die allen een veilige thuishaven zullen bieden tijdens uw reis.

Het ontwerp van de Norwegian Encore is zeer modern te noemen. In de strak ontworpen Observation Lounge kunt u heerlijk de dag afsluiten met een adembenemend uitzicht. Een echte panoramische ervaring. De Horizon Lounge biedt nog net wat meer luxe en exclusiviteit, ook met een werkelijk prachtig uitzicht.

Geniet van de lekkerste gerechten en de meest comfortabele hutten op zee. Aan boord van de Norwegian Encore is een onvergetelijke cruise ervaring gegarandeerd.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  333 m
 • Passagiers
  3998
 • Aantal dekken
  20
 • Bouwjaar
  2019

Norwegian Encore Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Norwegian Encore Dekplan


Selecteer een dek 
Norwegian Encore Dek 20

Norwegian Encore Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 15
Bezetting : 4
Voorzieningen:
  Minimale hut oppervlakte : 12 m²

  Norwegian Encore Hutten


  Selecteer een hut 

  Binnenhut

  Buitenhut

  Balkonhut

  Suite Cabin

  Beschrijving

  Hutten

  Alle hutten en suites van de Norwegian Encore zijn modern en innovatief ingericht, wat ervoor zorgt dat u een aangenaam verblijf heeft. De 'The Haven' suites kunt u vinden op de top van het schip. Door de perfecte ligging van deze luxe suites heeft u een adembenemend uitzicht. Daarnaast beschikt 'The Haven' over een privé zonnedek en een ober en conciërge die 24-uur per dag voor u klaar staan. Verder heeft u de keuze uit een mini-suite tot een binnenhut die alle geaccentueerd zijn met de beste details. Op de Norwegian Encore vindt u ook een studio die speciaal is ontworpen en geprijsd voor mensen die alleen reizen.

  Eten en drinken

  De Norwegian Encore biedt een breed scala aan culinaire eetgelegenheden, een verscheidenheid aan gezellige bars en vele lounges met een rustgevende sfeer. Exclusief voor de gasten die in de 'The Haven' suites verblijven is de Horizon Lounge geopend. Deze lounge is in luxe ingericht en beschikt over een groot panoramisch raam. Daarnaast kunt u hier genieten van de verschillende cocktails. In de 180 graden 'Observation Lounge' heeft u door de ramen die van het plafond tot de vloer rijken, een prachtig uitzicht. Ook kunt u in deze lounge luisteren naar live-muziek en vele cocktails proberen.

  Schipsgegevens

  • Inbedrijfsstelling: 2019
  • Lengte: 333 m
  • Aantal dekken: 20
  • Maximale bezetting: 3998
  • Bemanning: 1745
  • Gesproken talen aan boord: Engels
  • Betalen aan boord: Amerikaanse dollar