Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Cruises over de Saône

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Cruises over de Saône

Een prachtige cruise over een prachtige rivier - boek uw riviercruise over de Saône.

Cruises over de Saône
De Saône is een rivier die alleen door Frankrijk stroomt. De rivier heeft een lengte van zo’n 473 kilometer en ontspringt in de Vogezen. Tijdens een cruise over deze rivier kunt u genieten van prachtige bestemmingen, zoals Viviers, Arles, Avignon en bijzondere en adembenemende landschappen. In de Franse steden aan de rivier zult u geweldige historische plekken kunnen verkennen, maar ook hedendaagse prachten. ’s Zomers kunt u genieten van heerlijke temperaturen rond de 25 °C en in de winter wordt het zo rond het vriespunt. Dankzij de prachtige ligging aan de rivier de Saône en de schitterende historische gebouwen is een cruise langs de Saône echt waar sprookje. Geniet van de heerlijke Franse cuisine in de voortreffelijke restaurants met uitzicht op de stromende rivier of bezoek een van de boeiende musea en kathedralen, zoals de Saint Vincent Kathedraal in Chalon-sur-Saône. Dreamlines biedt verschillende riviercruises aan langs de Saône, waardoor u keuze heeft uit diverse routes en rederijen. Een cruise over de Saône garandeert u een schitterende beleving en een bijzondere herinnering die u de rest van uw leven bij zal blijven.
Toon alle aanbiedingen

Tips voor Saône cruises

Maak met Dreamlines uw eigen persoonlijke riviercruise over de Saône! We hebben voor u veelbelovende deals samengesteld met veel variatie. Indrukwekkende landexcursies, een groot programma aan entertainment en schepen, die niks te wensen over laten. De Saône, die uitsluitend door het Oosten van Frankrijk stroomt is 473 kilometer lang en ontspringt bij Vioménil, om zich bij Lyon bij de Rhône samen te voegen. De rivier slingert door Lotharingen, Bourgondië, Rhone-Alpen en Franche-Comté. Tijdens uw riviercruise komt u dus langs mooie locaties, zoals Viviers, Arles, Avignon en vele andere steden die tijdens landexcursies bezichtigd worden. Op vrijwel elk schip is het mogelijk om fietsen te huren om zo veel mogelijk van de verschillende steden te zien. Bij Dreamlines staan veel verschillende Saône cruises voor u klaar. Bepaal zelf voor welk schip u kiest en hoe lang uw cruise zal duren. De landexcursies hebben tijdens uw cruise over de Saône prioriteit, maar ook het programma aan boord is een echte ervaring. Voor iedereen, hebben we het juiste aanbod en is uw riviercruise alles behalve saai.

Maak van uw riviercruise een bijzondere ervaring!
Op onze schepen is veel te doen. Aan boord kunt u actief zijn en met behulp van fitnessapparatuur in vorm blijven. Echter, als u tijdens uw cruise over de Saône het sporten achterwege wilt laten en gewoon wilt genieten van uw verblijf, kunt u uzelf gemakkelijk in de Wellness en spa laten verwennen. Of het nou een schoonheidsbehandeling, massage of een stoombad is. U kunt zich ontspannen en de riviercruise over de Saône naar eigen wens indelen. In de avond is er de mogelijkheid om bij goede muziek met lekkere drankjes in een van de lounges te proosten of u voor te bereiden op de volgende dag.

Gebruik de riviercruise aanbiedingen van Dreamlines
Boek nu één van onze low-cost riviercruises en geniet van een zeer bijzondere tijd op de Saône. Wanneer u vragen heeft of als u problemen heeft met de reservering, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons service team. Ons personeel kijkt ernaar uit om u te helpen, zodat uw Saône riviercruise zo aangenaam mogelijk verloopt. Wij wensen u veel plezier!

Saône - Top havens

Mâcon, Frankrijk
Mâcon, Frankrijk
-47%
vanaf696 €
Mâcon Cruises
Tournus, Frankrijk
Tournus, Frankrijk
-47%
vanaf696 €
Tournus Cruises
Trévoux, Frankrijk
Trévoux, Frankrijk
vanaf2.194 €
Trévoux Cruises
Saône - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Tips voor Saône cruises?

Bel ons020 220 41 41

Maak een schitterende riviercruise over de Saône. Er varen diverse schepen over deze prachtige rivier naar de adembenemende aangrenzende Franse steden. De rivierschepen van A-ROSA nemen u bijvoorbeeld graag mee naar deze Franse bestemmingen. De schepen zijn luxe uitgerust om u van alle gemakken te voorzien. Ook de rederij Phoenix Cruises biedt diverse luxe en uiterst comfortabele cruises aan. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van uw droomcruise, staan onze experts altijd voor u klaar.