Dreamlines logo

Cruises over de Saar

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Cruises over de Saar

De grootste zijrivier van de Moezel die loopt door Frankrijk en Duitsland - geniet van een ontspannende cruise over de Saar rivier.

Cruises over de Saar
De Saar is een rivier die door Duitsland en Frankrijk stroomt. Het is de grootste zijrivier van de Moezel en hij vloeit ongeveer 246 kilometer van Elzas in Frankrijk naar een monding in de Moezel in Rheinland-Pfalz. Het gebied rondom de Saar kenmerkt zich door de vele heuvels en grote beboste gebieden. Hierdoor is het ideaal om wandelingen of fietstochten door dit gebied te maken. De pittoreske steden bieden leuke bezienswaardigheden, zoals mooie kerken, boeiende musea en schitterende kastelen. Ook kunt u heerlijk genieten van een drankje of een van de voortreffelijke streekwijnen langs de stromende rivier. Riviercruises op de Saar zijn zeer veelzijdig en geliefd door cruiseliefhebbers. De idyllische steden in Duitsland zullen u imponeren en verwonderen. Zo kunt u genieten van schitterende dorpjes aan de oever, zoals Saarbrücken, Saarlouis en Saarburg. Ook vaart u door een belangrijk wijngebied, waar vooral Riesling wordt geproduceerd. Breng een bezoekje aan de prachtige St. Ludwigkerk in Saarlouis, maak een ritje in de rodelbaan in Saarburg of bewonder de schitterende Romeinse vestingspoort ‘Porta Nigra’ in Trier. Huur een fiets en verken het prachtige Saarlandschap of doe dit te voet.
Toon alle aanbiedingen

Tips voor Saar cruises

De Saar is een prachtige Frans-Duitse rivier, met een verbazingwekkende lengte van maar liefst 246 km, 126 km ligt in Frankrijk en de andere 120 km ligt in Duitsland. De Saar stroomt vanuit de Elzas in Frankrijk tot de monding van de Moezel. De Saar vormt in de Elzas de rode en witte Saar. De samenloop is gelegen aan de Donon in de Vogezen. Het Saarland is de grootste zijrivier van de Moezel. De riviercruises over de Saar zijn erg populair vanwege de veelzijdigheid van deze rivier.

Aan de oevers van de Saar

Op een riviercruise over de Saar komen de schepen langs vele mooie en interessante gebieden. Saarbrücken is de enige grote stad die aan de Saar ligt. Hier valt een heleboel te ontdekken. De universiteitsstad is het politieke, economische en het culturele centrum van het Saarland. Ook Sarreguemines is een prachtige stad. De stad ligt in de Elzas van Frankrijk en is een van de middelgrote steden die langs de rivier de Saar ligt. De Moezel regio is een prachtige regio en wordt vooral gekenmerkt door de overheerlijke wijn die daar vandaan komt. De Feenstra Rijn Lijn biedt veel opties. Zo kunt u bijvoorbeeld met de Rembrandt, de Poseidon of de Da Vinci een riviercruise maken over de Saar. De Feenstra Rijn Lijn vaart bijvoorbeeld langs de steden van Arnhem, Düsseldorf, Bonn, Koblenz en nog veel meer.

Gevarieerde rivier cruises

Geniet van een riviercruise over de Saar. Wordt begeleid door interessante regio’s langs de Saar. Een riviercruise is een soort reis die niet snel vergeten zal worden. Bekijk op Dreamlines de aanbiedingen voor riviercruises over de Saar om uw droomreis waar te maken. Maak gebruik van de handige zoekfilter en kies zelf de vertrek en aankomsthaven, reisperiode en de reisduur. Binnen een paar klikken is ook uw reis zo gevonden.

Boek bij Dreamlines uw Saarcruise

Spannende riviercruises over de Saar met Dreamlines en de fantastische rederijen met hun geweldige aanbiedingen zorgen ervoor dat u een fantastische vakantie zult beleven. Als er niet besloten kan worden of als er nog vragen zijn over de cruise, neem dan gerust contact op met het Dreamlines cruise consultant team. Dit team is gespecialiseerd in alle soorten cruises en kijkt uit naar uw telefoontje. Ervaar een geweldige service van het Dreamlines team en ga zonder zorgen op vakantie.

Saar - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
Kengetal
Verstuur

Tips voor Saar cruises?

Bo020 220 41 41

Als u wilt genieten van een waanzinnige cruise over de rivier de Saar, biedet Dreamlines diverse cruises aan waar u uit kunt kiezen. Verschillende rederijen spelen op verschillende wensen in, dus het is belangrijk dat u uw ideale cruise kiest. Als u het lastig vindt om een keuze te maken, helpen onze expert u daar graag bij. U kunt hen bellen voor hulp en adviezen over de verschillende rederijen die hun schepen over de Saar laten varen.

Saar - Beoordelingen

9.3 / 10
Uitstekend
Gebaseerd op 6 klantbeoordelingen
Beoordelingen
Uitstekend (8.5+)
83%
Zeer goed (7-8.5)
0%
Goed (4.5-7)
17%
Redelijk (3-4.5)
0%
Gemiddeld (1-3)
0%
Klantbeoordelingen
Schepen
/ 10
Hut
/ 10
Dineren
/ 10
Excursies
/ 10
Diensten
/ 10
Sport
/ 10
Entertainment
/ 10
3 Beoordelingen
Sorteren op:
>69 jaar
9.7 / 10
9.7 / 10
Hans B.
>69 jaar
Ontdekking van drie rivieren vanuit Düsseldorf
vriendenontspannendinspirerendelegant
Goed personeel en gezellig schip een hele mooie reis
geen
>69 jaar
9.3 / 10
9.3 / 10
Elina O.
>69 jaar
Over de Rijn en Saar naar Luxemburg
familieontspannendinspirerendverscheiden
Medewerkers stuk voor stuk top! Geweldige service en alles is overal super schoon. Van hut tot lounge! En het eten: geweldig!!!
Niets.

Tweepersoonshut Promenadedek
Meer kennis over de driepersoonshutten aan boord zou helpen in service en op het gemak stellen van klanten.
>69 jaar
7.7 / 10
7.7 / 10
Wouter V.
>69 jaar
Over de Rijn, Moezel en Saar naar Luxemburg
stelontspannend
De ontspannen sfeer aan boord, je werd nergens toe gedwongen.
Dat er soms met mooi weer te weinig stoelen op het bovendek waren, omdat sommige reizigers dachten meer rechten te hebben als oudgedienden. Verder geen klachten, zeer tevreden.

Tweepersoonshut Hoofddek
Gezien de gezondheid van mijn vrouw hak ik liever een hut op het Promenade dek gehad, maar die was niet meer beschikbaar. Verder een prima hut