Dreamlines logo
tot wel
-39%

Cruises naar India

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
Zoeken terugzetten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
in
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar India

India

Het land bevindt zich in het zuiden van Azië en grenst in het noorden aan de Himalaya. De wateren die omsluiten zijn de Arabische Zee, de Indische Oceaan en de golf van de Bengalen. Dit gaat natuurlijk over het fascinerende land India. Met India cruises kunnen veel gewenste bestemmingen uitgekozen worden. Varieren van de Indische Oceaan tot aan de wereldreizen zijn er tal van aanbiedingen voor alle toekomstige boekers en passagiers. In India zal er een hoge kans zijn dat veel passagiers rond zullen reizen op de rug van een van de grote olifanten. Geniet van vele soorten excursies in het in het oog lopende India.

Cruises India, ontdek de dierenwereld

In India kunnen vele soorten nationale parken bezocht worden. Een bekende diersoort in India is de King Tiger, waarvoor zelfs tijger heiligdommen zijn gebouwd. Dit speciale diersoort wordt hedendaags met uitsterven bedreigd. De steden van Cochin, Mumbai, Havelock, New Mangalore en Marmugao worden tijdens een cruise vaak bezocht. Tijdens deze reizen kunnen de steden in de ongelofelijke Indiase cultuur en de Aziatische cultuur leren kennen. In India is rijst een van de belangrijkste gewassen en is India tegelijkertijd ook de tweede beste rijst producent van de wereld. Rijst brengt niet alleen de geschiedenis van de cultuur terug, maar ook de keuken van India. Veel culinaire gerechten die in India zijn bereidt worden met rijst gemaakt.

Mumbai is gelegen aan de westkust van India en is gelegen op het eiland Salcette. Deze plaats is zeer belangrijk voor de Indiase economie. Mumbai heeft momenteel 14 miljoen inwonders en biedt op het gebied van bezienswaardigheden veel musea en theaters aan. Ook is het een slim om de wonderbaarlijke moskee Dargah Haji Alli Dargah te bezoeken tijdens een cruise naar India. De Moskee werd gebouwd in het jaar 1431 en is verbonden door een dam met het vaste land. Deze kan dan ingezet worden bij een laag tij. Het Sanjay Ghandi National Park, vernoemd naar de wereldberoemde Ghandi, is gelegen in het noorden van de stad. Het park is divers en heeft veel te bieden, zeker de moeite waard.

Veel rederijen, veel vertrekhavens
Helder water en prachtige witte zandstranden wachten op elke passagier tijdens een India Cruise. Bezoek India bijvoorbeeld met de fantastische rederijen MSC Cruises, de Holland America Line, TUI Cruises, de Norwegian Cruise Line en nog veel meer. Ook bieden deze rederijen de meest aansluitende vertrekhavens aan waar ook veel bezocht kan worden. Er kan namelijk vertrokken worden vanuit Fort Lauderdale, Los Angeles, Southampton, Hamburg, Rotterdam en nog veel meer.