Dreamlines logo

Verzekeringen

Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants

Europeesche Verzekeringen is partner van Dreamlines.nl

Tijdens uw cruise geniet u natuurlijk van uw welverdiende ontspanning, ontdekt u de mooiste plekken en maakt u nieuwe ervaringen. Tijdens iedere vakantie kunnen zich onverwachte voorvallen voordoen, dan is het altijd prettig dat u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. Zo gaat u gerust op reis en u bepaalt helemaal zelf wat u wel of niet wil verzekeren.

Zoek de reisverzekering die bij u past en voeg deze gemakkelijk toe aan uw geboekte cruise! Wij bieden u de beste service en een zorgeloze vakantie met een verzekering van Europeesche Verzekeringen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen aan onze cruise specialisten. Zij helpen u graag en kunnen samen met u kijken naar de beste verzekering voor uw reis. De volgende verzekeringen kunnen worden afgesloten bij uw cruise vakantie:

KORTLOPENDE REISVERZEKERING

 

Een kortlopende reisverzekering sluit u af voor de exacte duur van uw reis en gaat in op de dag van vertrek tot en met de dag van thuiskomst.

U kunt deze verzekering nog afsluiten op de dag van vertrek.

Europeesche Verzekeringen biedt u de varianten Basis, Comfort en Optimaal.

Kortlopende reisverzekering Basis

U bent standaard verzekerd voor personenhulp met de Basis-reisverzekering. U kunt uw verzekering uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten. U betaalt een lage premie voor de aanvullende dekkingen naar keuze.

Kortlopende reisverzekering Comfort

U bent verzekerd tegen dezelfde risico's als bij de Basis-reisverzekering met de de Comfort-reisverzekering. Echter, voor de aanvullende dekkingen die u zelf kiest - zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage - krijgt u een ruimere vergoeding en u betaalt een hogere premie voor deze aanvullende dekkingen.

Kortlopende reisverzekering Optimaal

De Optimaal-reisverzekering is de juiste keuze als u geen enkel risico wilt nemen. Met de meest uitgebreide reisverzekering bent u standaard verzekerd voor uw bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand.

 

DOORLOPENDE REISVERZEKRING 

Als u meer dan drie weken per jaar op vakantie gaat, dan is het slim om voor de Doorlopende Reisverzekering te kiezen. Ook is er de doorlopende annuleringsverzekering. Beide verzekeringen worden onder de naam Doorlopende Reisverzekering aangeboden.

De Doorlopende Reisverzekering stelt u zelf samen, u kunt kiezen uit de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Voor de doorlopende annuleringsverzekering kunt u kiezen uit Annulering of Allrisk Annulering. Natuurlijk kunt u de dekkingen voor de reis- en annuleringsverzekering combineren!

U kunt uw doorlopende reisverzekering zelf samenstellen met de verschillende dekkingen, zodat de verzekering volledig aansluit op uw reis. U kunt een standaard dekking afsluiten of, afhankelijk van uw reis en omstandigheden, een aanvullende dekking afsluiten, zoals:

 

  • Skiën en Snowboarden; alle overige bijzondere sporten zijn standaard meeverzekerd
  • Extra sportuitrusting
  • Hulp en Huur vervoermiddel

Let op! Een beroep doen op uw annuleringsverzekering is alleen mogelijk bij onverwachte gebeurtenissen. De annuleringsverzekering biedt geen dekking bij situaties die voor het afsluiten van de verzekering of de vakantie al bekend zijn.

 

KORTLOPENDE ANNULERINGSVERZEKERING

 

U kunt uw annuleringsverzekering aanpassen aan uw behoeften. Kies voor een standaard Annuleringsverzekering of ga voor nog meer zekerheid met een Allrisk Annuleringsverzekering. Beide verzekeringen gelden voor vertrek én tijdens uw vakantie. De verzekering kan los worden afgesloten of in combinatie met de doorlopende reisverzekering.

Deze zaken dekt uw annuleringsverzekering:

  • Alle kosten worden vergoed bij annulering wegens bijvoorbeeld ziekte of een ongeval van uzelf, uw reisgenoten en uw familie tot en met de tweede graad. Bij overlijden zelfs tot familieleden tot en met de derde graad. Zie voor de volledige lijst van verzekerde gebeurtenissen de Algemene Verzekeringsvoorwaarden
  • Vergoeding vóór vertrek of tijdens vakantie
  • Vergoeding van ongebruikte reisdagen

Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaalt u zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of eerder beëindigt. De reden moet dan nog wel met een onvoorziene gebeurtenis te maken hebben en 'buiten uw schuld' zijn. U kunt geen beroep doen op de verzekering als u vindt dat er op uw bestemming slechte weersomstandigheden zijn, de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is of wanneer u vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering heeft.

Sluit uw reisverzekering binnen 7 dagen na het boeken van uw vakantie af.

Let op! Een beroep doen op uw annuleringsverzekering is alleen mogelijk bij onverwachte gebeurtenissen. De annuleringsverzekering biedt geen dekking bij situaties die voor het afsluiten van de verzekering of de vakantie al bekend zijn.

 

Overig

 

  • Kinderen zijn gratis meeverzekerd bij uw doorlopende reisverzekering
  • Wereldwijde hulp bij noodgevallen, 24 uur per dag

 

Meer inforamtie? Klik hier om naar de site van Europeesche Verzekeringen te gaan. Hier kunt u alles nog eens rustig nalezen en vindt u de specifieke voorwaarden van de door u gekozen verzekering.