Dreamlines logo

Costa Cruises

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruise
Costa Cruises
Geniet van een prachtige cruise over de alle wateren van de wereld
Costa Cruises

Al 70 jaar lang organiseert de rederij de mooiste Costa Reizen naar de meest aantrekkelijke bestemmingen over de hele wereld. De populaire Italiaanse rederij huisvest 10 schitterende cruiseschepen die naar meer dan 250 waanzinnige bestemmingen varen. De cruiseschepen zijn luxe en comfortabel uitgerust met, onder andere, airconditioning, een interactieve flatscreen tv en een minibar zodat u gedurende uw reis een fijne thuisbasis heeft.

De schepen van Costa Cruises behoren allemaal tot de vier-sterren categorie. Aan boord zult u de Italiaanse sfeer overal opmerken in het interieur. Jong en oud zullen een fantastische tijd ervaren aan boord van de Costa schepen. Geniet van theatervoorstellingen, talentenjachten, live-muziek of test uw geluk in het casino. Ook kunt u sporten in de fitnesszaal of juist tot rust komen in de Samsara Spa. Ook voor kinderen zijn de Costa Cruises om nooit te vergeten. Zij kunnen zich vermaken in het zwembad, de bioscoop of bij een van de leuke kinderclubs.

Aan boord van zullen uw smaakpapillen verwend worden met waanzinnige internationale specialiteiten. De rederij speelt in op ieders wensen en zal u een fantastisch avontuur bezorgen! Het nieuwe cruiseseizoen staat voor de deur! Costa Cruises heeft ook in 2022 weer prachtige reizen voor u in petto. Check snel alle Costa Cruises aanbiedingen en geniet!

Toon alle aanbiedingen

Onze Costa Cruises Expert

Bel ons020 220 41 41

Costa Cruises is een Italiaanse rederij en heeft voor ieder wat wils! Het is de perfecte rederij voor een luxe en comfortabel verzorgde cruisevakantie. De service aan boord is uitstekend, het personeel is zeer vriendelijk en de hutten zijn ruim en stijlvol ingericht. Alle 14 de schepen van Costa Cruises beschikken over een breed aanbod aan entertainment voor jong en oud en een groot aantal voortreffelijke restaurants.

Costa Cruises - Alle schepen

Tips voor Costa Cruises cruises

Costa Cruises

Het traditionele bedrijf Costa Cruises neemt passagiers al meer dan 65 jaar mee naar de meest populaire bestemmingen over de hele wereld. De populaire Italiaanse rederij beschikt over veel schepen. Vandaag de dag, bestaat de vloot van Costa Cruises uit maar liefst 15 schepen, die meer dan 250 bestemmingen aandoen. Deze lopen uiteen van de Stille Oceaan, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied, de Middellandse Zee en nog veel meer. In 2006, was Costa Cruises de allereerste rederij die ooit reizen naar Azië maakte. Nog geen vijf jaar later werd een cruise rondom de hele wereld, als wereldcruise, mogelijk gemaakt op de Costa Deliziosa. Niet alleen in eigen land, maar ook op globale schaal is Costa één van de marktleiders in de cruise industrie. Het heeft meer dan 13.000 medewerkers en is momenteel ook een van de grootste cruisemaatschappijen in Europa. Het onderscheidende kenmerk van Costa Cruises is de typische gele schoorsteen, die alle oceaanstomers van Costa hebben. Schip na schip, jaar na jaar kunnen er steeds meer passagiers aan boord stappen van de schepen. Momenteel is de Costa Diadema het grootste schip van de vloot met een passagierscapaciteit van bijna 5.000.

Eigen karakter en een eigen lifestyle

Alle schepen van Costa Cruises hebben een eigen karakter en komen overeen met de vier-sterren standaard. Echter, hun grootste overeenkomst is de Italiaanse manier van leven die gevoeld kan worden op elke hoek van elk schip. Design en interieur creëren een perfecte mix van modern comfort en klassieke charme. De rederij besteedt speciaal aandacht aan gezinnen met kinderen en biedt hen speciale amusementsprogramma’s en professionele zorg voor jongere passagiers. Kinderen van 3 tot 17 jaar kunnen de Squok Kids Club verkennen voor ultiem speelplezier. Voor de ouderen is er een breed aanbod aan wellness, sport en entertainment te verkennen op elk Costa schip. Geniet van romantische avondwandelingen op de promenade aan boord van de Costa Diadema en geniet van een fris biertje met een fantastisch uitzicht op de Costa Deliziosa. Probeer heerlijke cocktails in een stijlvolle sfeer tijdens het luisteren naar de suggestieve klanken van de piano. Een culinair hoogtepunt is ongetwijfeld het galadiner, waar een speciaal menu geserveerd wordt in een feestelijke sfeer. Zelfs individuele problemen worden opgevangen door Costa. De chef-koks aan boord zullen op elk gewenst moment een speciaal menu voor elke passagier creëren.

Duurzaam reizen met Costa Cruises

Costa is de eerste rederij waarvan de gehele vloot bekroond is met de Green Star. Deze vrijwillige certificering van de schepen laat zien dat Costa Cruises erg mee denkt met het milieu. Daarnaast hecht deze onderneming groot belang aan duurzame exploitatie van de schepen. Heeft u nog vragen over een boeking of over de schepen van Costa? Neem dan contact op met een van onze cruise experts.