Dreamlines logo
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants

CRUISE MET VERTROUWEN!

Welkom in uw SAFE BUBBLE

Boek een veilige en stressvrije cruisevakantie voor u en al uw reispartners! Aan boord van de schepen van MSC Cruises zijn de nodige Gezondheids- en Veiligheidsmaatregelen getroffen zodat u zich altijd in een veilige cruisebubble bevindt.

MSC heeft alle activiteiten in volledige veiligheid hervat!

Covid Screening en gezonheidsmonitoring voor en tijdens de cruise:

Zowel gasten als bemanningsleden worden voorafgaand aan inscheping onderworpen aan een antigeen swabtest en andere controles. Een extra COVID-19-test voor alle gasten tijdens de cruise naast de dagelijkse contactloze temperatuurcontrole. Bemanningsleden ondergaan elke week een COVID-19-test.

Ontdekkingen tijdens beschermde excursies:

Excursies aan wal worden op een “beschermde” manier uitgevoerd volgens onze strikte protocollen, wat betekent dat gasten niet in contact komen met mensen die niet onderworpen zijn aan gezondheids- en veiligheidscontroles.

Social Distancing:

Om een goede Social Distancing te garanderen, bedraagt de capaciteit van het schip niet meer dan 70%. Het gebruik van mondkapjes is verplicht in openbare ruimtes (behalve wanneer u in de restaurants, bars en op het zonnedek zit).

Constante reiniging en ontsmetting:

Alle ruimtes van onze schepen worden meerdere keren per dag schoongemaakt met desinfectiemiddel van ziekenhuiskwaliteit en handontsmettingsmiddelen zijn overal op het schip beschikbaar.

Volledig opgeleid personeel:

Uitgebreide training van de nieuwe en uitgebreide gezondheids-en veiligheidprotocollen en het gebruik van beschermende middelen.

Cruise met vertrouwen:

Dankzij onze flexibele boekingsvoorwaarden kunt u uw vertrekdatum tot 15 dagen voor uw cruise zonder wijzigingskosten omboeken.

 

Bekijk hier het aanbod

 

GEZONDHEID & VEILIGHEID MAATREGELEN

Belangrijke COVID-19 informatie / Voorbereidingsmaatregelen en screening - Reisvereisten

Houd er rekening mee dat vanaf 1 juli 2021 voor alle afvaarten in de komende maanden, alle gasten voor vertrek van het schip aan een van deze vereisten moet voldoen:

  • Een moleculaire of antigeentest afnemen binnen 48 uur voor het vertrek van het schip (niet vereist voor gasten jonger dan 2 jaar)
  • Volledig gevaccineerd zijn (d.w.z. minimaal 14 dagen voor vertrek van het schip volledig gevaccineerd zijn, geaccepteerde vaccins: Pfizer, Modena, AstraZeneca, Johnson & Johnson)
  • In de afgelopen zes maanden hersteld zijn van COVID-19Voor passagiers die in- en ontschepen in Valletta (Malta) kunnen andere reisvereisten van toepassing zijn. Raadpleeg onze FAQ-sectie voor meer informatie.Een COVID-19-test of Passenger Locator Form (PLF) kan nog steeds nodig zijn voor nationale of internationale mobiliteitsvereisten: het is de verantwoordelijkheid van elke gast om deze vereiste voor vertrek te verifiëren. Bovendien moet er ook een Passenger Locator Form worden ingevuld voordat u Italië binnenkomt

 

Het originele testresultatencertificaat, vaccinatiecertificaat of herstelcertificaat moet in de terminal getoond worden (op papier of elektronisch formaat) en het certificaat moet in het Engels, Italiaans, Duits, Frans of Spaans zijn.

 

Volgens onze strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen moeten alle gasten, zowel gevaccineerd als niet-gevaccineerd, een aantal gezondheids- en COVID 19-screenings ondergaan, waaronder een COVID-19 test, een gezondheidsvragenlijst invullen en een contactloze temperatuurcontrole, voordat ze aan boord gaan.

Om onze gasten een veilige terugkeer naar huis mogelijk te maken in overeenstemming met de nationale regelgeving, heeft MSC Cruises de mogelijkheid voor haar gasten georganiseerd om een moleculaire test (bijvoorbeeld een RT-PCR test) of een antigeen test te kopen en uit te voeren tijdens hun cruise. Meer informatie in de Veelgestelde Vragen-sectie.

 

Inscheping wordt geweigerd in het geval van:

 

• Als een gast ziektesymptomen vertoont, zoals een temperatuur hoger dan 37,5 ° C / 99,5 ° F, hoesten, kortademigheid, koude rillingen, spier- / lichaamspijnen, vermoeidheid, hoofdpijn, keelpijn en verlies van smaak / geur in de laatste 14 dagen
• Mogelijke blootstelling aan een vermoedelijk of bevestigd geval van COVID-19 in de 14 dagen voorafgaand inscheping

• Tijdelijke reisbeperkingen op basis van lokale omstandigheden. Bepaalde landen kunnen bijvoorbeeld visa weigeren of de toegang verbieden op basis van reisgeschiedenis of nationaliteit. Raadpleeg de lijst met landen met een hoog risico in de sectie Veelgestelde Vragen.
• Het niet overleggen van het bewijs van de verplichte COVID-19-verzekeringspolis (die in het Engels, Italiaans, Duits, Frans of Spaans moet zijn)