Dreamlines logo

Dreamlines Lounge 

Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants

DREAMLINES Lounge

NIEUW: Vanaf 1 juni 2019 krijgen cruisereizigers, geboekt bij DREAMLINES, exclusieve toegang tot de DREAMLINES VIP Lounge in de haven van Barcelona, Spanje! Onze lounge, gelegen in Terminal A, biedt u de mogelijkheid om nog even heerlijk te ontspannen voordat uw droomcruise van start gaat.

Onze lounge is een oase van rust waar u kunt genieten van een momentje voor uzelf voordat uw vakantie begint. Rust heerlijk uit in de comfortable fauteuils en geniet van een kopje koffie of een verfrissend ijsje. De DREAMLINES Lounge beschikt over een scala aan voorzieningen die u helpen te ontspannen, zodat u in alle rust aan uw welverdiende vakantie kunt beginnen!

Profiteer van deze gratis voorzieningen:

  Snacks en ijs   Wifi
  Warme en koude dranken     Tv
  Kranten en tijdschriften   Comfortabele loungestoelen 
  Airconditioning  ✔ Oplaadstation voor uw mobiele telefoon   

FAQ

Moet ik van tevoren een reservering maken?

Reserveren is niet nodig - gebruik de code die voor vertrek naar u wordt toegestuurd om de lounge te betreden.

Moet ik betalen voor toegang tot de lounge?

Toegang tot de lounge is exclusief voor klanten van DREAMLINES en is inbegrepen in de prijs van uw cruise. Toegang voor niet-Dreamlines-passagiers is helaas niet mogelijk.

Routebeschrijving

De DREAMLINES Lounge bevindt zich in Terminal A na de beveiligingscontrole. Loop na de veiligheidscontrole richting het schip. Achter het winkelgebied ziet u een lift aan de rechterkant. Neem de lift en ga één verdieping hoger om bij de Lounge te komen. Bij twijfel volgt u gewoon de borden voor "DREAMLINES Lounge".