Silver Discoverer

-16%

Cruises met Silver Discoverer

Ervaar een cruise op het hoogste niveau. De Silver Discoverer is het derde expeditie schip van Silversea en vaart u naar de meest afgelegen plaatsen in de Stille Oceaan. Geniet van adembenemende uitzichten aan boord.

Feiten & cijfers

  Silver Discoverer Aanbiedingen

  Onze aanbevelingen
  Bekijk alle aanbiedingen

  Scheepsinformatie

  Dekken en hutten

  Silver Discoverer Dekplan


  Selecteer een dek 


  Silver Discoverer Hutten


  Buitenhut
  Balkonhut
  Suite
  Selecteer een hut 
  Locatie : 3
  Bezetting : 2
  Voorzieningen:
  • Marmeren met inloopdouche, Keuze uit toiletartikelen, Föhn
  • Zithoek
  • Flatscreen TV met on-demand films, Satelliet nieuws, Radio/Wekker met iPod aansluiting
  • Garderobe met persoonlijke kluis, Bureau
  Hut oppervlakte : 18m²

  Silver Discoverer Hutten


  Selecteer een hut 

  Buitenhut

  Balkonhut

  Suite Cabin

  Beschrijving

  Hutten

  De hutten van de Silver Discoverer zijn allemaal suites en vormen de basis voor een onvergetelijke cruise-ervaring. Alle suites hebben een butler service die u de hele reis kunt gebruiken. Een koelkast en een minibar zijn ook onderdeel van de meubels in de suite en zullen worden ingevuld op basis van uw voorkeuren. De badkamers zijn ingericht volgens de Europese normen en de bedden zijn uitgerust volgens de hoogste standaarden van luxe, zodat u niets hoeft te missen, zelfs niet 's nachts. Bovendien zijn de suites uitgerust met alles wat u hartje begeert: een iPod-dock, een pluche badjas, en een flat screen TV.

  Eten en drinken

  Tijdens uw reis met de Silver Discoverer wordt u elke dag verwend. Er zijn 4 all-inclusive restaurants met uitstekende maaltijden die zijn geinspireerd op wereldgerechten. Er zijn geen vaste maaltijd momenten, u kunt zelf bepalen wanneer u uit eten gaat. In de restaurants worden ook speciale gerechten klaar gemaakt afhankelijk van de bestemming van het schip, dit moedigt de gasten aan om de bezochte landen en culinaire smaken beter te leren kennen. Wilt u genieten van uw ontbijt op het balkon? Dit is geen probleem op de Silver Discoverer, al uw wensen worden vervuld.

  Entertainment en activiteiten

  Er is altijd wat te doen op de Silver Discoverer, dus een dag op zee is allesbehalve saai. Ontspan bijvoorbeeld bij het zwembad en geniet van de zon. Maar als u liever actief wilt zijn, kan het fitnesscentrum worden gebruikt. Geniet ook van de schoonheidssalon of krijg een verkwikkende massage. Houd contact met uw vrienden en familie thuis met hulp van het internetcafé, zo kunt u hen direct vertellen over uw goede ervaringen. Een ander hoogtepunt is de mogelijkheid om te duiken met ervaren docenten, zodat u de prachtige onderwaterwereld kunt ervaren tijdens het duiken of snorkelen.

  Kledingvoorschriften

  Bij Silversea staat een ontspannen en comfortabele sfeer op de eerste plaats. Daarom is de dresscode informeel en comfortabel. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om te dineren en te genieten van het avondprogramma in elegante kleding.

  Schip gegevens

  • Inbedrijfstelling: 2014
  • Lengte: 103 m
  • Tonnage: 5218 BZR
  • Snelheid: 14 knopen
  • Aantal dekken: 5