Dreamlines logo

Silver Discoverer

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruise
Silver Discoverer

Geniet op dit schip van het prachtige uitzicht over uw reisbestemmingen

Cruises met Silver Discoverer

Aan boord van de prachtige Silver Discoverer zijn enkel suites te vinden met uitzicht op zee. Door het relatief lage aantal gasten aan boord, maximaal 116, heeft de Silver Discoverer voldoende ruimte op de dekken voor elke reiziger. Alle suites zijn zeer stijlvol ingericht met rust en comfort als vooropstaande eisen.

Door het prachtige uitzicht vanuit iedere suite aan boord kan er genoten worden van prachtige opkomende walvissen of een voorbijtrekkende groep dolfijnen. Het formaat van het schip maakt het mogelijk om heel dicht bij de afgelegen kusten te navigeren.

In het restaurant The Grill worden stenen in de oven verwarmd tot een temperatuur van 400 graden zodat de gasten het voedsel zelf kunnen bereiden aan tafel. Leg uw eten op de grillsteen en geniet van elke hap. Het koken op hete stenen is alleen in de avond mogelijk. Overdag kunt u burgers en salades eten bij The Grill. Het restaurant genaamd “The Restaurant” serveert zowel moderne als internationale gerechten in een gezellige en elegante sfeer. Er is een buffet voor ontbijt en lunch. Er is daarnaast een vrije keuze aan zitplaatsen.

Toon alle aanbiedingen
Silver Discoverer - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Silver Discoverer

  Dekken en hutten - Silver Discoverer

  CardBackground

  Suite

  max. 326 m²

  Marmeren met inloopdouche, Keuze uit toiletartikelen, Föhn, Garderobe met persoonlijke kluis, Zithoek, Bureau, Flatscreen TV met on-demand films, Satelliet nieuws, Radio/Wekker met iPod aansluiting

  Toon meer

  Selecteer een dek:

  Dek 7
  deck plan