Prinzessin Katharina

Prinzessin Katharina

Geniet van de live-optredens die de Prinzessin Katharina u aanbied

Cruises met Prinzessin Katharina

Het perfecte schip voor een riviercruise in Midden-Europa is de Prinzessin Katharina van Phoenix Cruises. Op dit elegante maar comfortabele schip zult u zich direct thuis voelen. Door de ontspannen sfeer aan boord kunt u optimaal relaxen. Zo kunt u genieten van de zon en het voorbijgaande landschap in een ligstoel op het zonnedek of een goed boek lenen uit de bibliotheek.

In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. S’middags kunt u een heerlijk warm bakje thee of koffie drinken met een gebakje erbij. Op de Prinzessin Katharina kunt u zeker ook goed dineren. Geniet terwijl u de lekkerste gerechten proeft van het mooie panorama uitzicht. In de avond kunt u genieten van sfeervolle livemuziek en een kaartspel spelen. Bij de bar kunt u uw favoriete drankje bestellen terwijl u gezellig bijpraat met medereizigers.

Het schip beschikt alleen over buitenhutten, wat betekent dat elke hut een raam heeft en dus gegarandeerd is van een prachtig uitzicht van de landschappen langs de rivier. De hutten zijn erg smaakvol en comfortabel ingericht waardoor u een fijn verblijf zult ervaren.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  110 m
 • Passagiers
  144
 • Aantal dekken
  3
 • Bouwjaar
  1990

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Prinzessin Katharina Dekplan


Selecteer een dek 
Prinzessin Katharina Dek 2 A

Prinzessin Katharina Hutten


Buitenhut
Balkonhut
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 1
Bezetting : 3
Voorzieningen:
 • Televisie, telefoon en radio
 • Badkamer met douche
 • Temperatuurrregelaar
 • Koelkast
 • Föhn
Hut oppervlakte : 11m²

Prinzessin Katharina Hutten


Selecteer een hut 

Buitenhut

Balkonhut

Beschrijving

Cabines

Het schip de Prinzessin Katharina heeft alleen buitencabines. Dit betekent voor u, dat elke cabine een raam heeft. De cabines zijn comfortabel en zeer smaakvol ingericht. Hier kunt u het uzelf makkelijk maken aan boord en extra genieten van een Frans balkon. Hier kunt u ontspannen gedurende de dag of zelfs voor frisse lucht tijdens het ontbijt.

Eten en Drinken

Op de Prinzessin Katharina kunt u genieten van een all-inclusive reis. In de ochtend wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. In de middag kunt u genieten van een kopje koffie of thee met een heerlijk stuk cake. De kleine honger in de late avond wordt verholpen met een midnight snack. Dineren kunt u in het panoramische restaurant, waar u ook kunt genieten van het heerlijke eten. Daarnaast zijn er twee restaurants aan boord van het schip. Hier kunt u genieten van vele drankjes die zijn inbegrepen. Inbegrepen zijn onder andere: Huiswijn, Bier, Frisdranken, koffie, thee en vruchtensappen van ’s ochtends 8 uur tot 12 uur ’s nachts.

Entertainment & Activiteiten

Aan boord van de Prinzessin Katharina is vermaak gegarandeerd. ’S Avonds kunt u genieten van live muziek, live optredens en kolkloristischse optredens. Daarnaast staan er ook verschillende kaart- en bordspelen tot uw beschikking. In een van de twee bars is er zeker de gelegenheid om uw medepassagiers te leren kennen en vrienden te maken. Gedurende de dag kunt u gaan shoppen in de boutique of een bezoek aan de kapper te brengen. Ook kunt u een boek lenen in de bibliotheek of genieten van de zon op het zonnedek. De ligstoelen staan al voor u klaar! In het internetcafe kunt u up-to-date blijven met het thuisfront. Voor excursies aan wal is het mogelijk om een fiets te huren.

Dresscode

Tijdens de dag, wordt aanbevolen om sportieve en casual kleding te dragen. De sfeer aan boord van het schip is namelijk ontspannen en informeel. Het is echter sterk aangeraden voor de heren om een pak mee te nemen, voor de vrouwen wordt een jurk of broekpak aan geraden.

Schip gegevens

 • Inbedrijfstelling: 1990
 • Lengte: 110 m
 • Passagiers: 144
 • Personeel: 35
 • Taal aan boord: Duits
 • Valuta aan boord: Euro, EC-Master-, VisaCard worden geaccepteerd
 • Internet is tegen betaling aan boord beschikbaar