Cruises met Richard With

Wat betreft het verblijf aan boord van de Richard With heeft u de keuze uit binnen- en buitenhutten. Wilt u liever een wat luxer verblijf kunt u ook kiezen voor een prachtige ruime suite. Bijzonder aan dit schip is dat alle hutten en suites toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers.

Dankzij de mooie, strakke en elegante inrichting aan boord zult u zich meteen thuis voelen. Het schip is van alle gemakken voorzien om een heerlijke cruise te beleven. Zo zijn er twee spa’s te vinden aan boord. Hier kunt u zich even terugtrekken van alles om u heen en weer even helemaal tot rust komen. Vanuit de Spa’s geniet u ook van een werkelijk prachtig uitzicht.

Net als op alle andere schepen kunt u ook op de Richard With genieten van culinaire hoogstandjes in de prachtige restaurants met veelzijdige specialiteiten zoals visgerechten. Deze gerechten worden bereid door ervaren koks.

De avonden kunnen worden doorgebracht door bijvoorbeeld van de muziek te genieten in de bar. Daarnaast vinden er ook verschillende optredens van muzikanten plaats.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  121 m
 • Passagiers
  623
 • Aantal dekken
  6
 • Bouwjaar
  1993

Richard With Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Richard With Dekplan


Selecteer een dek 
Richard With Deck 7

Richard With Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 3
Bezetting : 2
Voorzieningen:
 • Bad met douche/WC
Minimale hut oppervlakte : 6 m²

Richard With Hutten


Selecteer een hut 

Binnenhut

Buitenhut

Suite Cabin

Beschrijving

Hutten

Aan boord van het MS Richard With kun u kiezen tussen binnen- en buitenhutten en suites. De acht mini-suites bieden nog meer comfort. Sommige hutten zijn alleen toegankelijk voor mensen met een handicap. De panorama-salon ‘Horisont’ en de uitzicht-salon ‘Syvstjernen’ zorgen voor een indrukwekkend uitzicht op het unieke landschap en bovendien bieden de twee bubbelbaden op het dek pure ontspanning in de vrije natuur.

Eten en Drinken

Geniet van een ontbijt- en lunchbuffet en een drie-gangen diner in het restaurant van het MS Richard With. Het eten aan boord wordt gekenmerkt door regionale ingrediënten en een verscheidenheid aan visgerechten. In de cafetaria kunt u genieten van drankjes, broodjes en warme en koude gerechten. Bij reservering kunnen ook vegetarische gerechten en dieet maaltijden bereid worden. Alle kamers zijn ingericht met diverse kunstwerken van de familie Harr, wat het schip een prettige sfeer geeft. De winkel biedt ook mogelijkheden om souvenirs en andere kleine items te kopen.

Entertainment en Activiteiten

Aan boord zijn er huurfietsen beschikbaar waarmee u de vele havens zelfstandig kunt verkennen. Hiervoor zijn de korte verblijven op de kleinere havens ideaal, of voor een ontspannen wandeling. Daarnaast is er ’s avonds de ruimte om in de bar te dansen op de muziek. Zelfs zijn er soms optredens van lokale koren en musici. Echter zal het grootste aandachtspunt van de reis ontspanning en natuur omvatten.

Dresscode

Bij Hurtigruten staat ontspanning en natuur centraal, daarom is een casual en comfortabele dresscode ook van toepassing. Bij sterke weer variaties is het raadzaam om wind- en regendichte kleding mee te nemen. Vooral in de wintermaanden is het handig dat handschoenen, een sjaal, muts en warme onderkleding deel van de bagage zijn. Voor excursies zouden wandelschoenen en wandelstokken een goede bijdrage kunnen leveren. Bijzonder belangrijk is een zonnebril, in verband met de Uv-stralen die weerspiegelen door het ijs en sneeuw en zo gevaarlijk kunnen zijn voor het oog.

Bijzonderheden

De gesproken talen op de MS Richard With zijn Engels en Noors. Daarnaast is er een Duitssprekende gids en service aanwezig. In het internetcafé staan er computers beschikbaar voor gebruik.

Schip gegevens

 • Inbedrijfstelling: 1993
 • Lengte: 121,8 m
 • Tonnage: 11.205
 • Snelheid: 18 knopen
 • Diepgang: 5 m
 • Aantal dekken: 6
 • Passagiers: 590
 • Taal aan boord: Engels, Noors
 • Valuta aan boord: Noorse kronen
 • Internet draadloos: Tegen betaling