Dreamlines logo

MS Richard With

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruise
Richard With
Cruises met MS Richard With

Wat betreft het verblijf aan boord van de Richard With heeft u de keuze uit binnen- en buitenhutten. Wilt u liever een wat luxer verblijf kunt u ook kiezen voor een prachtige ruime suite. Bijzonder aan dit schip is dat alle hutten en suites toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers.

Dankzij de mooie, strakke en elegante inrichting aan boord zult u zich meteen thuis voelen. Het schip is van alle gemakken voorzien om een heerlijke cruise te beleven. Zo zijn er twee spa’s te vinden aan boord. Hier kunt u zich even terugtrekken van alles om u heen en weer even helemaal tot rust komen. Vanuit de Spa’s geniet u ook van een werkelijk prachtig uitzicht.

Net als op alle andere schepen kunt u ook op de Richard With genieten van culinaire hoogstandjes in de prachtige restaurants met veelzijdige specialiteiten zoals visgerechten. Deze gerechten worden bereid door ervaren koks.

De avonden kunnen worden doorgebracht door bijvoorbeeld van de muziek te genieten in de bar. Daarnaast vinden er ook verschillende optredens van muzikanten plaats.

Toon alle aanbiedingen
MS Richard With - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
Kengetal
Verstuur

Feiten & cijfers - MS Richard With

 • Scheepslengte
  121 m
 • Passagiers
  623
 • Aantal dekken
  6
 • Bouwjaar
  1993

Dekken en hutten - MS Richard With

CardBackground

Binnenhut

max. 26 m²

Bad met douche/WC

Toon meer
CardBackground

Buitenhut

max. 2
Toon meer
CardBackground

Suite

max. 218 m²

Bad met douche/WC, Minibar, TV

Toon meer

Selecteer een dek:

Deck 7
deck plan