Cruises met Nordlys

Alle hutten zijn zeer stijlvol ingericht en zorgen voor een warme sfeer tijdens uw cruise met het MS Nordlys. In de hutten vindt u alles wat bijdraagt aan een aangenaam verblijf. Alles is verzorgd tot in ieder detail. Aan boord heeft u de keuze uit binnen-, buitenhutten en suites waarbij de suites en buitenhutten het meest populair zijn voor de reizigers met het MS Nordlys.

Het restaurant aan boord biedt een breed scala aan heerlijke gerechten voor een gezellig diner. Tijdens het ontbijt en de lunch staat er een heerlijk groot buffet voor u klaar om de dag goed te beginnen. U kunt er zo veel van nemen als u zelf wilt. In de avonden staan er heerlijke 3-gangen menu’s klaar.

Na het diner kunt u zich heerlijk terugtrekken in de lounges onder het genot van een biertje of een wijntje met de andere reizigers in bijvoorbeeld de gezamenlijke ruimtes.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  121 m
 • Passagiers
  691
 • Aantal dekken
  6
 • Bouwjaar
  1994

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Nordlys Dekplan


Selecteer een dek 


Nordlys Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Suite
Selecteer een hut 
Bezetting : 2
Voorzieningen:

  Nordlys Hutten


  Selecteer een hut 

  Binnenhut

  Buitenhut

  Suite Cabin

  Beschrijving

  Hutten

  U heeft de keus om tussen verschillende grootte hutten te kiezen. Ze zijn allemaal stijlvol en praktisch ingericht. Of het nou een binnenhut, een buitenhut of een suite is, de hutten op de MS Nordlys bieden iets bijzonders voor ieders smaak. Dit schip heeft een lichte en vriendelijke sfeer. De conferentie kamers zijn ingericht door beroemde kunstenaars.

  Eten en Drinken

  Aan boord van de MS Nordlys kunt u genieten van een uitgebreide keuze voor ontbijt en lunch. ’s Avonds kunt u zich in het restaurant laten verwennen met een drie-gangen maaltijd. Erg bijzonder zijn de verschillende visspecialiteiten, waarmee u aan boord verrast zult worden. Verder zijn er in de cafetaria broodjes, drankjes en diverse hapjes. Bij reservering zijn er vegetarische en dieet maaltijden verkrijgbaar. Ook is er de mogelijkheid om in de winkelsouvernirs te kopen.

  Entertainment en Activiteiten

  Of u nu wilt ontspannen in de lounge of op een ontdekkingstocht op het land wilt gaan, beide yijn mogelijk op de MS Nordlys. De vele aantal havens die tijdens de reis bezocht zullen worden, geven veel tijd om het landschap met een wandeling of fietstocht te verkennen. Ook zijn er aan boord fietsen te huur. Geniet van de avond met muziek in gezellige bar.

  Dresscode

  Bij Hurtigruten staat ontspanning en natuur centraal. Daarom is het ook casual en comfortabel aan boord. Omdat het weer sterk kan variëren, is het raadzaam om wind-en regendichte kleding mee te nemen. Vooral in de wintermaanden is het handig dat handschoenen, een sjaal, muts en warme onderkleding deel van de bagage zijn. Voor excursies aan wal zijn wandelschoenen en wandelstokken erg belangrijk. Bijzonder belangrijk is een zonnebril, UV-stralen weerspiegeld door ijs en sneeuw kunnen gevaarlijk zijn voor het oog.

  Bijzonderheden

  De gesproken talen op de MS Nordlys zijn Engels en Noors. Daarnaast is er een Duits-sprekende gids, evenals Duitse service aan boord. In de internetcafé staan er computers beschikbaar voor gebruik.

  Schip gegevens

  • Inbedrijfstelling: 1994
  • Lengte: 121,8 m
  • Tonnage: 11.204
  • Snelheid: 15 knopen
  • Diepgang: 4 m
  • Aantal dekken: 6
  • Passagiers: 457
  • Taal aan boord: Engels
  • Valuta aan boord: Noorse kronen
  • Internet draadloos: Tegen betaling