MS Nordlys

MS Nordlys

Geen bestemming is onbereikbaar voor het MS Nordlys

Cruises met Nordlys

Alle hutten zijn zeer stijlvol ingericht en zorgen voor een warme sfeer tijdens uw cruise met het MS Nordlys. In de hutten vindt u alles wat bijdraagt aan een aangenaam verblijf. Alles is verzorgd tot in ieder detail. Aan boord heeft u de keuze uit binnen-, buitenhutten en suites waarbij de suites en buitenhutten het meest populair zijn voor de reizigers met het MS Nordlys.

Het restaurant aan boord biedt een breed scala aan heerlijke gerechten voor een gezellig diner. Tijdens het ontbijt en de lunch staat er een heerlijk groot buffet voor u klaar om de dag goed te beginnen. U kunt er zo veel van nemen als u zelf wilt. In de avonden staan er heerlijke 3-gangen menu’s klaar.

Na het diner kunt u zich heerlijk terugtrekken in de lounges onder het genot van een biertje of een wijntje met de andere reizigers in bijvoorbeeld de gezamenlijke ruimtes.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  121 m
 • Passagiers
  691
 • Aantal dekken
  6
 • Bouwjaar
  1994

Nordlys Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Nordlys Dekplan


Selecteer een dek 
Nordlys Deck 7

Nordlys Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 3
Bezetting : 2
Voorzieningen:
 • Bad met douche/WC
Minimale hut oppervlakte : 6 m²

Nordlys Hutten


Selecteer een hut 

Binnenhut

Buitenhut

Suite Cabin

Beschrijving

Hutten

Er zijn verschillende formaten hutten aanwezig van het MS Nordlys en ze zijn allemaal stijlvol en praktisch ingericht. Zowel de binnenhut, buitenhut of suite bieden allen iets bijzonders voor elke smaak met een lichte en vriendelijke sfeer. Verder zijn de conferentie kamers ingericht door beroemde kunstenaars.

Eten en Drinken

Aan boord van de Nordlys kunt u genieten van een uitgebreide keuze voor ontbijt en lunch. ’s Avonds kunt u zich in het restaurant laten verwennen met een drie-gangen maaltijd. Erg bijzonder zijn de verschillende visspecialiteiten, waarmee u aan boord verrast zult worden. Verder zijn er in de cafetaria broodjes, drankjes en diverse hapjes. Bij reservering zijn er vegetarische gerechten en dieet maaltijden verkrijgbaar. Daarnaast kunt u souvenirs in de winkel kopen om aan de reis terug te denken.

Entertainment en Activiteiten

Of u nu wilt ontspannen in de lounge of op een ontdekkingstocht op het land wilt gaan, beide zijn mogelijk op het MS Nordlys. De vele aantal havens die tijdens de reis bezocht zullen worden, geven veel tijd om het landschap met een wandeling of fietstocht te verkennen. Hiervoor zou u aan boord een fiets kunnen huren. In de avond is er verder ruimte om van de muziek te kunnen genieten in een van de gezellige bars.

Dresscode

Bij Hurtigruten staat ontspanning en natuur centraal, daarom is een casual en comfortabele dresscode ook van toepassing. Bij sterke weer variaties is het raadzaam om wind- en regendichte kleding mee te nemen. Vooral in de wintermaanden is het handig dat handschoenen, een sjaal, muts en warme onderkleding deel van de bagage zijn. Voor excursies zouden wandelschoenen en wandelstokken een goede bijdrage kunnen leveren. Bijzonder belangrijk is een zonnebril, in verband met de Uv-stralen die weerspiegelen door het ijs en sneeuw en zo gevaarlijk kunnen zijn voor het oog.

Bijzonderheden

De gesproken talen op de Nordlys zijn Engels en Noors. Daarnaast is er een Duitssprekende gids en Duitse service aan boord. In de internetcafés staan er computers beschikbaar voor gebruik.

Schip gegevens

 • Inbedrijfstelling: 1994
 • Lengte: 121,8 m
 • Tonnage: 11.204
 • Snelheid: 18 knopen
 • Diepgang: 4 m
 • Aantal dekken: 6
 • Passagiers: 590
 • Taal aan boord: Engels, Noors
 • Valuta aan boord: Noorse kronen
 • Internet draadloos: Tegen betaling