Dreamlines logo

Dawn Princess

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Dawn Princess
Cruises met Dawn Princess

De Dawn Princess biedt vele verschillende soorten ervaring op de machtige wateren van de wereld. Met adembenemende optredens en akoestiek smelt elke passagier zo weg. Het programma van de Dawn Princess is fascinerend groot en ook van het allerhoogste niveau. Op de Dawn Princess is een optie voor de Vista-voorstelling, een lounge, een bioscoop en nog veel meer. De Dawn Princess heeft een breed scala aan keuzes voor elke passagier. Of er nou overdag of ’s avonds iets gedronken moet worden in de Wheelhouse Bar, de keuzes zijn eindeloos. Een supervoordeel, wat waarschijnlijk vooral voor de dames zal zijn, is dat er op geselecteerde designer kleding tot 30% korting gekocht kan worden. Uitgebreide shopping tours in alle belastingvrije winkels.

Toon alle aanbiedingen
Dawn Princess - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
Kengetal
Verstuur

Feiten & cijfers - Dawn Princess

 • Scheepslengte
  261 m
 • Passagiers
  1950
 • Aantal dekken
  15
 • Bouwjaar
  1997

Dekken en hutten - Dawn Princess

CardBackground

Binnenhut

max. 213 m²

Kast, Koelkast, Badkamer met douche, Televisie, Airconditioning

Toon meer
CardBackground

Buitenhut

max. 216 m²

Bureau, Airconditioning, Televisie, Kast, Koelkast, Badkamer met douche

Toon meer
CardBackground

Balkonhut

max. 412 m²

Zithoek met bureau, Koelkast, Kast, Televisie, Airconditioning, Badkamer met douche, Haardroger

Toon meer
CardBackground

Suite

max. 264 m²

Inloopkast, 24uur per dag hutservice, Zithoek, Televisie, Koelkast, Badkamer met douche/bad

Toon meer

Selecteer een dek:

Dek 15 Sun
deck plan

Tips voor Dawn Princess cruises

Ervaar een cruise op zijn best en in haar natuurlijke schoonheid. Het verkennen van de planeet kan alleen goed gedaan worden met de Dawn Princess van Princess Cruises. Dit jonge schip van de rederij werd voor het eerst in 1997 ontscheept en heeft in juni 2009 een volledige make-over gekregen. Dit schip mag genieten van een fantastische lengte van 261 meter en brengt met een snelheid van 21 knopen alle passagiers van het ene naar het andere paradijs op aarde. Met een totaal van 15 dekken kan de Dawn Princess maar liefst 1.950 passagiers aan boord nemen, daarbij neemt dit schip ook nog eens 900 hoog opgeleide bemanningsleden mee. Aan boord wordt Engels gesproken en de valuta is Amerikaanse Dollar. Maar geen enkele passagier hoeft zich zorgen te maken over valuta, want er kan ook simpel overal met de creditcard worden betaald.

Op een cruise culinair genieten

De routes van de Dawn Princess zijn net zo exclusief als het schip. Van Syndey naar Brisbane naar Honolulu en weer terug. Ervaar australie vanuit een ander perspectief. Maar naast al deze fantastische bestemmingen, moet er ook culinair genoten worden. Het eten van de Dawn Princess is van uitermate hoge kwaliteit. Er kan op de Dawn Princess gekozen worden uit bijzondere restaurants en traditionele eetzalen. Zelfs ‘gourmetten’ is op de Dawn Princess geherdefinieerd. Waarom niet een luxe steak proberen in het Sterling Steakhouse of probeer een van de geselecteerde wijnen uit in de restaurants of de Wine Bar. Fan van een fantastisch uitzicht? Dineer dan op een van de balkons van de geselecteerde restaurants. Zelfs in de eigen hut kan genoten worden van alle gerechten, de 24-uurs roomservice biedt culinaire gerechten aan tot in uw eigen bed. De Dawn Princess zal een cruise zijn die geen enkele passagier ooit zal vergeten.

toon minder