Antonio Bellucci

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
Antonio Bellucci
Cruises met Antonio Bellucci

De Antonio Bellucci is een schip dat in 2012 aan de vloot is toegevoegd. Met de ruimte, de comfort en de perfecte lichtinval komt dit varende hotel perfect tot haar recht. Dat merkt u direct als u aan boord van de Antonio Bellucci treedt.

Wanneer u het schip betreedt creëert de marmeren vloer en de met kroonluchters verlichte trap een ervaring die uw verwachtingen zal overtreffen. Dankzij de grote ramen van de Antonio Bellucci heeft het licht van buiten vrij spel, waardoor u een waanzinnig uitzicht heeft op het landschap waar u aan voorbij glijdt. Op het Da Vinci-dek bevindt zich het chique restaurant. Bij prachtig weer kunt u zelfs een zonnestraaltje meepakken op het zonnedek, waar u plaats kunt nemen op verschillende zitjes en zonnebedden.

Tevens beschikt de Antonio Belluci over goede sauna- en fitnessfaciliteiten. In deze ruimte op het Caravaggiodek bevindt zich ook de whirlpool. Tot slot kunt u in de Captains-Corner onder genot van een kopje koffie bij de openhaard gebruik maken van de televisie.

Toon alle aanbiedingen
Antonio Bellucci - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Aanvraag verzenden

Feiten & cijfers - Antonio Bellucci

  • Scheepslengte
    110 m
  • Passagiers
    140
  • Aantal dekken
    4

Dekken en hutten - Antonio Bellucci

CardBackground

Buitenhut

max. 215 m²

Kluisje, Kastruimte, Badkamer met een douche en WC, Frans balkon, Badslippers, badmantel, Föhn, Glazen schuifdeur, Plaid voor op het dek, 2-persoonsbedden, Airconditioning, Televisie, telefoon

Toon meer
CardBackground

Suite

max. 213 m²

Kluisje, Kastruimte, Minibar, Badkamer met een douche en WC, dubbele wastafel, Frans balkon, Badslippers, badmantel, Föhn, Glazen schuifdeur, Slaapbank voor derde persoon, Plaid voor op het dek, 2-persoonsbedden, Airconditioning, Televisie, telefoon

Toon meer

Selecteer een dek:

deck plan