Dreamlines logo

Costa Victoria

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Costa Victoria

Vaar mee met de Costa Victoria waar luxe en wellness centraal staan

Cruises met Costa Victoria

Het schip, de Costa Victoria van Costa Cruises, staat niet alleen bekend om haar klasse en design, maar ook voor haar wellness mogelijkheden . Dit ongelofelijke schip heeft een groot wellnesscentrum waarin gasten gebruik kunnen maken van een sportschool, sauna’s, Turkse baden, massage behandelingen en nog veel meer.

Om de echte klasse van het schip terug te vinden, is het voor alle gasten mogelijk om de kunsthal van de Costa Victoria te bezoeken. De Costa Victoria heeft in haar kunsthal een mozaïek ontwerp van Emilio Tadinidi. Naast dit indrukwekkende kunstwerk zijn er nog veel meer kunstwerken aan te treffen.

Met een grote keuze uit restaurants en bars nodigt het schip u en uw gezelschap uit om dagelijks nieuwe culinaire gerechten en drankjes te ervaren. Hetzelfde geldt voor de activiteiten en het entertainment aan boord. U kunt genieten van het theater, casino, discotheek, shopping-centrum of de bibliotheek. Op het zonnedek kunt u heerlijk zwemmen of bij bruinen, terwijl u geniet van een heerlijk drankje.

Toon alle aanbiedingen
Costa Victoria - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
Kengetal
Verstuur

Feiten & cijfers - Costa Victoria

 • Scheepslengte
  252 m
 • Passagiers
  2394
 • Aantal dekken
  13
 • Bouwjaar
  1996

Dekken en hutten - Costa Victoria

CardBackground

Binnenhut

max. 413.2 m²

Kluis, Badkamer met douche, Kluis, Minibar, Föhn, Airconditioning, Interactieve TV met satelliet

Toon meer
CardBackground

Buitenhut

max. 432.2 m²

Kluis, Minibar, Interactieve TV met satelliet, Airconditioning, Kluis, Föhn, Badkamer met douche en bubbelbad

Toon meer
CardBackground

Balkonhut

max. 434.5 m²

Kluis, Kluis, Badkamer met douche en bubbelbad, Minibar, Airconditioning, Föhn, Interactieve TV met satelliet

Toon meer
CardBackground

Suite

max. 444 m²

Kluis, Badkamer met douche, Föhn, Airconditioning, Interactieve TV met satelliet, Kluis, Minibar

Toon meer

Selecteer een dek:

Dek 14 Solarium
deck plan

Tips voor Costa Victoria cruises

Costa Victoria

De Costa Victoria is onderdeel van de befaamde rederij Costa Cruises. Costa Cruises is een van de grootste rederijen van de wereld. De Costa Victoria is een van de 15 schepen van Costa Cruises en vaart als vlaggenschip in haar eigen klasse, dit is de Victoria-Klasse. De Costa Victoria werd geïntroduceerd in het magische jaar 1996 en kreeg vervolgens een volledige renovatie in 2004. In het laatstgenoemde jaar kreeg de Costa Victoria in totaal 246 balkonhutten erbij en werden dekken 9, 10 en 11 uitgebreid met fascinerende accommodaties. In 2013 kreeg het haar meest recentelijke renovatie, toen werden alle hutten met een moderner Italiaans design ingericht. De Costa Victoria beschikt in totaal over 964 hutten waar 1.928 passagiers in zullen verblijven. De Costa Victoria staat voor klasse, comfort, luxe en gezelligheid. Daarom gaan er per cruise 766 hoogopgeleide bemanningsleden mee die ervoor zorgen dat deze vier waarden uitgedragen worden. Het enorme schip heeft een ongelofelijke lengte van 252 meter en is daarbij ook nog eens ruim 32 meter breed. In totaal zijn er 12 dekken waar de gasten gebruik kunnen maken van de accommodaties.

Restaurants, bars en entertainment

De Costa Victoria is uitgerust met vijf soorten restaurants waarvan er eentje het beroemde club-café is. De Club II Magnifico. In deze restaurants zijn alleen de beste chef-koks van de wereld bezig met het bereiden van de allerlekkerste gerechten. Verder beschikt de Costa Victoria over 10 bars waar genoten kan worden van een lekker biertje en wijntje.

Aan entertainment is geen tekort op dit fenomenale schip. De Costa Victoria heeft een theater dat verdeeld is over twee verdiepingen, een disco waar genoten kan worden van muziek, een winkelcentrum waar belastingvrij geshopt kan worden en nog veel meer. Ontdek het op de Costa Victoria.

Reis de wereld rond met de Costa Victoria

De Costa Victoria reist de hele wereld rond. Het maakt verschillende reizen naar verschillende werelddelen. Het vaart bijvoorbeeld naar Azië via Singapore en heeft vaak als eindstation Hong Kong bij China. Aarzel niet en neem gauw contact op met ons team om uw droomvakantie te boeken.

toon minder