Dreamlines logo

Celebrity Xperience

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Celebrity Xperience

De Celebrity Xperience is het perfecte schip voor natuur- en dierenliefhebbers

Cruises met Celebrity Xperience

De Celebrity Xperience is niet zomaar een cruiseschip. Het is een prachtige jacht die u naar de indrukwekkende Galapagoseilanden begeleidt. De Celebrity Xperience is een van de kleinschalige expeditieschepen van Celebrity Cruises waardoor u in intieme sfeer de mooie locaties kunt ontdekken. Aan boord zijn 24 stijlvolle hutten voor in totaal 48 passagiers. Alle hutten bieden schitterend uitzicht op zee.

Deze knusse jacht zorgt er voor dat u uw medepassagiers al gauw leert kennen. Er zijn diverse publieke ruimtes om met anderen te genieten van een lekker drankje, een potje kaarten of een film. Ook kunt u op het zonnedek gebruik maken van de warme jacuzzi of lekker lezen in de bibliotheek.

Lekker eten kunt u zeker aan boord van de Celebrity Xperience. In de Dining Room kunt u uzelf bedienen bij het buffet en op speciale gelegenheden worden er etentjes in de buitenlucht georganiseerd.

Toon alle aanbiedingen
Celebrity Xperience - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
Kengetal
Verstuur

Feiten & cijfers - Celebrity Xperience

  • Scheepslengte
    64 m
  • Passagiers
    48
  • Aantal dekken
    4

Dekken en hutten - Celebrity Xperience

CardBackground

Buitenhut

max. 216 m²

Verschillende kussens, Minibar, Hutservice, Zithoek, make-up tafel en opbergmogelijkheden, TV, internet, telefoon en kluis, Badkamer met douche, badjas en haardroger, Het gebruik van snorkeluitrusting en wetsuits , Harde of zachte matrassen, WiFi

Toon meer

Selecteer een dek:

Dek 5
deck plan